– Slik jeg ser det er det ikke hands, men vi fortjente å tape

Jürgen Klopp var ikke i godt humør etter tapet mot Toulouse.

Det var tydelig at en småsyk Jürgen Klopp ikke var i godt humør etter kampen, da han hadde et utbrudd mot UEFA, Toulouse og organiseringen av pressekonferanse etter kampen.

Ifølge journalistene som var der måtte manageren og journalistene kjempe seg gjennom en stor folkemengde, med forståelig nok ekstatiske Toulouse-supportere, for å komme til et telt over veien der pressekonferansen skulle være. Det var knapt mulig å høre hva noen sa, og manageren var tydelig oppgitt.

Og han var naturlig nok ikke fornøyd med laget sitt heller, etter 3-2-tap på bortebane.

– Det var et vel fortjent tap, siden de stort sett vant alle avgjørende dueller. Vi har for mange dueller der vi bør vinne ballen uten å gjøre det. I tillegg til det ga vi bort ballen enkelt minst to ganger, og det ene førte til målet, og det andre vet jeg ikke om ble annullert eller ikke. Kontring og det tredje målet, da lå vi for dypt. Defensivt. var vi bare ikke bra nok, sa Klopp på pressekonferansen.

– Når du slipper inn tre mål så må du åpenbart score mange mål for å vinne kampen, og det skjedde nesten at vi fikk et poeng her. Det ville ikke gjort kampen bedre, men ville føltes bedre for tabellen. Det er det, så vi må akseptere det, og som jeg sa var det vel fortjent.

Uenig i handsen

Sju minutter på overtid så det ut til at Jarell Quansah hadde scoret utligningsmålet for Liverpool, og dommeren pekte til og med på midtstreken for å signalisere mål etter å ha gitt flere gule kort for protester.

Etter litt så det ut til at han ombestemte seg, ble sendt til skjermen der han ble vist en reprise, før han annullerte det for hands på Alexis Mac Allister i mange trekk før scoringen kom.

– Jeg har bare sett videoen igjen nå, og slik jeg ser det er det ikke hands, men hvordan kan jeg avgjøre det? Ballen går i brystet, og så kan jeg ikke se kontakt med armen for å være ærlig. Kanskje de hadde andre bilder enn meg, sa Klopp.

– Det var ganske lenge før vi scoret målet, og jeg tenkte «hvor er frisparket?». Jeg har ikke sett det skikkelig, men har hørt at det kunne ha blitt straffe for oss i en annen situasjon. Jeg vet ikke.

– Jeg er egentlig mer bekymret for andre ting, og at jeg skulle ønske vi spilte bedre for å være ærlig. Det er det største problemet mitt i dag. At vi kunne spilt mer aggressiv fotball.

I den andre kampen i gruppe E på torsdag vant LASK 3-0 mot Union Saint-Gilloise. Liverpool topper gruppen med ni poeng, foran Toulouse som har sju. Skulle Liverpool og Toulouse ende likt på poeng, vil Liverpool være bedre innbyrdes på bedre målforskjell mellom lagene.

I denne turneringen er det viktig at Liverpool vinner gruppen, slik at de går direkte til åttendedelsfinale og slipper en mellomrunde.

– En håpløs avgjørelse, men slik tolker UEFA handsregelen

Jarell Quansah kunne fått karrierens hittil største øyeblikk sju minutter på overtid.

Kalddusj i Frankrike må sørge for at Liverpool våkner til ligaspillet

Kampkommentar Toulouse – LiverpoolKalddusj i Frankrike må sørge for at Liverpool våkner til ligaspillet

Intet tre vokser inn i himmelen, og etter å ha spasert seg til en komfortabel ledelse i sin gruppe i Europa League må Liverpool innse at det fortsatt er en jobb å gjøre.