Se bildene fra fredagens trening: Smilende Diaz tilbake på treningsfeltet

Luis Diaz trente med laget og er aktuell til troppen mot Luton.

Den siste uken har ikke vært lett for Luis Diaz, og fremdeles er situasjonen rundt kidnappingen av hans far Luis Manuel Diaz uavklart. Likevel er colombianeren nå tilbake i tjeneste for Liverpool etter å ha stått over de to siste kampene, og på fredagens bilder fra treningsfeltet i Kirkby er det godt å se en smilende Diaz i aksjon sammen med sine lagkamerater. 

Jürgen Klopp sa på fredagens pressekonferanse at det vil være opp til 26-åringen selv å finne ut om han ønsker å spille søndagens kamp mot Luton eller ikke. Mye vil nok avhenge av hva som skjer med faren gjennom helgen. Siste nytt fra Colombia er at geriljagruppen ELN har tatt på seg ansvaret for kidnappingen, og at det pågår forhandlinger med myndighetene. 

Skulle Diaz fremdeles være utilgjengelig vil Klopp uansett ha bra med alternativer i angrep. Mohamed Salah, Darwin Nunez, Cody Gakpo og Diogo Jota er i god form og vil nok være sultne på flere scoringer når Liverpool gjester Kenilworth Road på søndag. 

For øvrig var unggutten Trey Nyoni igjen med på trening med førstelaget fredag, og det samme var Calum Scanlon, Luke Chambers og James McConnell, som nå er i ferd med å etablere seg som faste innslag på treningene. 

Øverst i saken kan du se et utvalg bilder fra dagens trening på AXA Training Centre. 

Målgivende fra backene uteblir i det nye systemet. Men gjør det noe?

Målgivende fra backene uteblir i det nye systemet. Men gjør det noe?

Liverpools backer har bare levert én målgivende pasning i Premier League denne sesongen.

Innsikt 03.nov 16:51
– Hvis han føler seg bra, vil han være her og trene med oss

– Hvis han føler seg bra, vil han være her og trene med oss

Luis Diaz har deltatt på et par treningsøkter den siste uken, men lite tyder på at han blir med til Luton.