Vil skape Anfield-stemning på egen hjemmebane

En av de største kampene denne sesongen står for tur når Liverpool kommer på besøk.

Toulouse besøkte Liverpool og Anfield for bare et par uker siden, og den kampen endte til slutt 5-1 til rødtrøyene etter scoringer av Diogo Jota, Wataru Endo, Darwin Nunez, Ryan Gravenberch og Mohamed Salah.

En slik kamp kan ikke franskmennene ha igjen, for om det skal bli avansement i Europa League, bør de ha med seg et resultat fra kveldens kamp. Toulouse-trener Carles Martinez Novell har brukt god tid på å analysere kampen i ettertid.

– Vi hadde mange samtaler, evaluerte og analyserte denne kampen. Det er mye vi kan forbedre oss på. Resultatet er tøft, men vi har fått verdifull erfaring. Det er først og fremst de mentale egenskapene som vil være viktigst, sa spanjolen på sin pressekonferanse før kampen.

I det motsatte oppgjøret tok Liverpool ledelsen tidlig, men bortelaget utlignet få minutter senere. Etter Wataru Endos 2-1 scoring etter en halvtime spilt, raknet franskmennene.

5-1: Mohamed Salah scoret Liverpools femte mål mot Toulouse, og sendte bortelaget hjem med et stygt resultat.

5-1: Mohamed Salah scoret Liverpools femte mål mot Toulouse, og sendte bortelaget hjem med et stygt resultat.

– 5-1 er tungt å svelge, fordi det var noen positive ting fra vår side. Vi glemmer ikke kampen, men fokuserer på hva vi kan forbedre. Vi bekymrer oss ikke nødvendigvis for det som skjedde der.

I opptakten til kampen har det blitt spekulert i hva Jürgen Klopp vil finne på i kveldens kamp. Liverpool kan sikre seg avansement, og det kan friste tyskeren til å sette utpå et bedre enn lag enn mange kanskje forventer i en Europa League-kamp.

– Vi vet hvordan de spiller, men ikke hvem som starter. Det er uansett et veldig sterkt lag, med evnen til å gjøre stor skade ved minste mulighet.

De røde har hatt en tendens til å levere de beste kampene på eget gress. Anfield har blitt et fort, og å slå Liverpool på den banen virker ganske umulig for øyeblikket. I kveld vil Novell skape den samme rammen foran 33 150 tilskuere.

– Alle snakker om Anfield. Vi vil huske den kampen resten av livet takket være Toulouse-supporterne. Nå skal vi spille foran vårt eget publikum. Vi ønsker at supporterne og spillerne går sammen for å skape noe lignende. Liverpool kan også lide, og de skal huske dette stadionet, avsluttet han.

Dette må skje om det skal bli avansement og førsteplass i kveld

Dette må skje om det skal bli avansement og førsteplass i kveld

Kveldens kamp mot LASK kunne vært ubetydelig, men det er den ikke.

Innsikt 30.nov 12:03
– Gravenberch har en liten kneskade

Pressekonferansen:– Gravenberch har en liten kneskade

Vi fulgte pressekonferansen før kampen mot Toulouse.