– Dersom vi spiller bedre enn dem vil vi stilne Anfield

Stemningen på tribunen har blitt et stort tema før lørdagens storkamp.

Etter Jürgen Klopps kommentarer på onsdag – kombinert med det som har skjedd mellom disse lagene på Anfield tidligere – har stemningen blitt et av de største temaene i oppladningen til lørdagens storkamp.

Klopp har et ønske om at Anfield skal være på sitt mest høylytte for å hjelpe laget, og basert på tidligere år er ikke det en atmosfære Arsenal har trivdes spesielt godt under, selv om manager Mikel Arteta nå mener at laget hans er mer klar for det.

Arsenal har ikke vunnet på Anfield på 12 år, men Arteta er klar på at det er seier som gjelder for laget hans på lørdag.

– Vi har gjort det på Old Trafford, Stamford Bridge og mange andre plasser der vi ikke hadde klart det på flere år, så dette er den neste utfordringen, sier Arteta på fredagens pressekonferanse.

– Vi drar dit for å vinne. Dersom du ønsker å være på toppen, så må du dra til de plassene, dominere og vinne kampene, og det er det vi skal prøve på.

Vil stilne publikum

Artetas plan er å gå rett i strupen på Liverpool og stilne hjemmepublikum.

– Dersom vi spiller bedre enn dem, vil vi stilne publikum – om vi dominerer og er bedre enn dem. Det er slike på alle stadioner, så det er ingen forskjell her tror jeg, sier han.

Forrige sesong klarte Arsenal det, før Liverpool og Anfield våknet midtveis i førsteomgangen.

– Du vil måtte grave dypt i hver eneste kamp, men det handler om hvordan du kommer gjennom de øyeblikkene sammen. Hvordan gjør du det, og hvordan kommer du gjennom? Det er viktig, og i fjor kom vi gjennom det, spesielt i andreomgangen da vi hadde noen vansker. Det strakte seg over en for lang periode, og du må kunne snu de situasjonene og få kampen tilbake til slik du ønsker den.

Liverpool - Arsenal spilles lørdag kl. 18.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

– Vi har erfaringen fra forrige sesong, og forbereder oss for å vinne kampen

– Vi har erfaringen fra forrige sesong, og forbereder oss for å vinne kampen

Mikel Arteta forventer mye lyd fra Anfield – men tror laget hans nå er klare for å håndtere det.

Myndighetene vil gjøre det umulig for engelske klubber å kunne bli med i en ny superliga

Vil gjøre det umulig for engelske klubber å kunne bli med i en ny superliga

Etter «Brexit» kan myndighetene stoppe engelske klubber fra å delta i en ny Superliga – og det vil de gjøre.