– Hvem bryr seg egentlig?

Jürgen Klopp fikk spørsmål om offsidesituasjonen før 1-0 scoringen etter kampslutt.

Det endte kanskje som de fleste forventet i kveld da vi fikk se lagoppstillingen Jürgen Klopp hadde kommet med. Hjemmelaget, som kjempet om en andreplass i gruppen, var det klart beste laget og scoret to mål på de rødes forsvar.

Etter kampslutt fikk Liverpools trener spørsmål om det andre målet, som flere har bitt seg merke i. Det ser nemlig ut som det er offside.

– Jeg hørte nå at det første målet kanskje var offside, men ingen kan si det 100%. Vi får se, men hvem bryr seg egentlig? De vant fortjent, sa han til pressen.

Du kan se et bilde av situasjonen i vinduet under (Ikke bekreftet av UEFA).

Men selv med en potensiell offside-blemme er det nok få som er svært irritert over at kampen endte slik den gjorde. Liverpool byttet mange spillere, noe Klopp mener påvirket hans lag i kveld.

– De har et bra lag, de leder tabellen og de stilte opp mot et sterkere lag (på papiret). Jeg byttet ut hele laget, så jeg tror endringene vi gjorde ødela mye av rytmen vår.

– Vi måtte vokse inn i kampen. Jeg er glad for at det skjedde mer og mer i andre omgang, for vi ga dem en skikkelig kamp helt til slutt. Før det ga de oss ballbesittelsen, og kontret. Det var veldig utfordrende (for oss).

Vanskelig kamp for ungguttene

Tyskeren var tydelig ikke spesielt misfornøyd med prestasjonen, selv om belgierne vant fullt fortjent. Han beskriver kampen svært intensiv for begge lags spillere.

– Du kunne se det, noen av Union-spillerne fikk til og med krampe. Vi kunne ha scoret utligningsmålet i slutten, noe som ville vært fint, men det var uansett en viktig erfaring for noen og gode minutter i beina for andre.

BLID: Jürgen Klopp var en fornøyd trener etter 1-2 kampen mot Union St. Gilloise, og takket bortesupporterne for støtten.

BLID: Jürgen Klopp var en fornøyd trener etter 1-2 kampen mot Union St. Gilloise, og takket bortesupporterne for støtten.

På banen fikk vi blant annet se Kaide Gordon, Ben Doak, Luke Chambers, Conor Bradley og flere andre unggutter få prøve seg. Det gikk ikke like bra, men Liverpool-treneren så mye positivt hos flere spillere.

– Jeg så gode prestasjoner, og selvfølgelig er det aldri rettferdig (for dem) å gi en vurdering etter en kamp mot tabelltoppen i Belgia. Vi kommer hit, tar med oss unge gutter, og alt i alt er det vanskelig i seg selv.

Avslutningsvis legger han til en kommentar om hva som var aller viktigst i kveld: At ingen ble skadet før Manchester United-kampen på søndag.

– Alle ga det et forsøk, og det holder for meg. Ingen ble skadet, så nå restituerer vi, drar hjem og forsøker å vinne en fotballkamp igjen.

For Liverpools del var dette en kamp som raskt kommer til å glemmes, men noen av ungguttene kommer til å minnes denne torsdagskvelden

Kampkommentar Union Saint-Gilloise - Liverpool: For Liverpools del var dette en kamp som raskt kommer til å glemmes, men noen av ungguttene kommer til å minnes denne torsdagskvelden

Quansah scoret sitt første Liverpool-mål, Gordon kom tilbake fra et 693 dagers avbrekk og Bradley fikk endelig starte. Ellers var det lite å skrive hjem om fra kampen mot Union Saint-Gilloise.

Kommentar 14.des 2023 21:11
Midtstopperen stod frem i en vanskelig kamp – og scoret sitt første LFC-mål

Spillerbørs og folkebørs etter Union SG - Liverpool:Midtstopperen stod frem i en vanskelig kamp – og scoret sitt første LFC-mål

Jarell Quansah har vært bedre enn i kveld, men det har også veldig mange andre Liverpool-spillere.

Kommentar 14.des 2023 20:41