James Milner snakker ut om en spesiell situasjon med Jürgen Klopp

James Milner åpner opp om en spesiell og opphetet situasjon i Liverpools garderobe.

James Milner og Jürgen Klopp hadde et meget godt forhold da duoen var i Liverpool. Den tidligere visekapteinen spilte en svært viktig rolle i laget, og kanskje spesielt utenfor banen.

I ledergruppen, sammen med blant annet Jordan Henderson og Virgil van Dijk, hadde Milner et ekstra ansvar når det gjaldt Liverpool-troppen. Det gjaldt også da tyskeren skulle holde sine pauseprater foran laget.

I podkasten «High Performance» gir 37-åringen et lite innblikk i en spesiell og opphetet situasjon som oppstod mellom ham og Liverpool-treneren på Stadium of Light den 2. januar 2017.

– Han var veldig flink og åpen, men ikke så mye i pausen (av kamper). Vi hadde et øyeblikk der han delte tankene sine, og jeg delte mine. Jeg husker at han slo hendene i bordet og ropte «kan du holde kjeft!?», sier veteranen i podcasten.

Kampen endte til slutt 2-2, men Liverpool sikret seg Champions League-kvalifisering det året. Milner understreker, tross hendelsen, at duoen hadde et meget godt forhold.

– Jürgen var fantastisk, vi hadde et flott forhold og kom godt overens utenfor banen.

ÅTTE ÅR: Jürgen Klopp ønsket å ha James Milner med videre, men 37-åringen valgte å reise til Brighton før denne sesongen.

ÅTTE ÅR: Jürgen Klopp ønsket å ha James Milner med videre, men 37-åringen valgte å reise til Brighton før denne sesongen.

En misforståelse

Situasjonen i Liverpool-garderoben ble først dratt frem av Ragnar Klavan, som nettopp hadde fullført sitt første halvår på Anfield. Slik beskrev estlenderen situasjonen:

– Jeg husker ikke hvem vi spilte mot, men det var kanskje Sunderland borte. Klopp og James Milner startet nesten et fysisk slagsmål. Det var perioden da det var Boxing Day i England, og de startet nesten å slåss, men til slutt trakk Milner seg tilbake.

Ifølge estlenderen ble sitatene hans oversatt feil. Han kom med en oppdatering like etter.

– Jeg tror det ble oversatt fra en estisk podcast, og oversettelsen var ikke veldig god. Jeg sa aldri at de holdt på å slåss. Det jeg fortalte dem var at det ble opphetet i noen øyeblikk.

Jürgen Klopp har tidligere kommentert saken også. Tyskeren beskrev hendelsen som er stor misforståelse da Sky Sports spurte om en kommentar.

– Alle vet hvordan jeg ser ut når jeg snakker eller roper; det ser ganske aggressivt ut, men uten å være aggressiv. Kanskje Ragnar (Klavan) ikke er vant til det ennå. James Milner ville aldri gjort det (slåss), og jeg ville aldri gjort det. Alt er i orden, sa han.

Hvis alt går som planlagt, blir det 57 000 på tribunen mot Manchester United

Hvis alt går som planlagt, blir det 57 000 på tribunen mot Manchester United

Jürgen Klopp skal delta på et spørsmål og svar-arrangement på Anfield Road Stand mandag kveld.

Tilbake etter langtidsskade forrige helg. Så fikk han covid

De utlånte: Tilbake etter langtidsskade forrige helg. Så fikk han covid

Calvin Ramsay fortsetter å være uheldig, mens Nat Phillips scoret selvmål i overraskende tap.