Hvis alt går som planlagt, blir det 57 000 på tribunen mot Manchester United

Jürgen Klopp skal delta på et spørsmål og svar-arrangement på Anfield Road Stand mandag kveld.

Anfield Road Stand skulle etter planen stå klart før denne sesongen, før en utsettelse ga en ny åpningsdato til Everton-kampen i slutten av oktober. Slik ble det likevel ikke, men nå tyder mye på at en åpning virkelig nærmer seg.

Mandag kveld skal Jürgen Klopp delta på et spørsmål og svar-arrangement (Q&A) sammen med 7500 supportere. Da skal også fasilitetene bli testet ut, både på øvre og nedre nivå av den nye tribunen, ifølge thisisanfield.

Et prøvearrangement er et krav for å åpne tribunen, og hvis alt går som planlagt, vil det bli 57 000 tilskuere på Anfield når Manchester United kommer på besøk til helgen. Det har ikke vært så mange mennesker på derbyet siden 1977 (på Anfield).

Denne sesongen har de røde hatt rundt 50 000 tilskuere på plass, med store deler av Anfield Road Stand lukket på kampdager. Ingenting hadde smakt bedre enn å åpne tribunen med seier over erkerivalene.

«Selv om det vil være full kapasitet, vil noen fasiliteter og tjenester naturligvis være begrenset. Klubbens prioriering er å få supportere inn dørene», skriver nettstedet.

TOMT: Anfield Road Stands øvre del var folketom da Liverpool vant 4-3 over Fulham. Slik blir det forhåpentligvis ikke mot Manchester United.

TOMT: Anfield Road Stands øvre del var folketom da Liverpool vant 4-3 over Fulham. Slik blir det forhåpentligvis ikke mot Manchester United.

Fullføres i januar

Store deler av tribuneseksjonen kan stå klar til bruk mot Manchester United, men det er likevel et par ting som er utsatt til 2024. En av dem er supporterparken som skal ligge under den nye tribunen.

Thisisanfield skriver at den plassen for øyeblikket brukes som en byggeplass. Kledningen på undersiden av taket og arbeidet i hjørnet av Main Stand er heller ikke fullført.

– Vi ønsker å legge til flere fasiliteter i fremtiden. Vi skal komme tilbake til området å se om opplevelsen (til supporterne) kan bli enda bedre, sier visepresident for Anfield-utvidelsen Paul Cuttill til thisisanfield.

Hvis alt går som planlagt mandag kveld, vil det bli 57 000 tilskuere mot Manchester United. Ifølge The Athletic-journalist James Pearce håper klubben å få på plass 61 000 mennesker innen slutten av januar.

Tilbake etter langtidsskade forrige helg. Så fikk han covid

De utlånte: Tilbake etter langtidsskade forrige helg. Så fikk han covid

Calvin Ramsay fortsetter å være uheldig, mens Nat Phillips scoret selvmål i overraskende tap.

Klopp fikk endelig gjennomslag for sin store kampsak. Men hvor ofte benytter han seg egentlig av fem bytter?

Klopp fikk endelig gjennomslag for sin store kampsak. Men hvor ofte benytter han seg egentlig av fem bytter?

Jürgen Klopp kjempet for å øke antall innbyttere, og fikk gjennomslag. Likevel er han ikke den som utnytter seg mest av muligheten.

Innsikt 11.des 2023 13:46