De utlånte: Tilbake etter langtidsskade forrige helg. Så fikk han covid

Calvin Ramsay fortsetter å være uheldig, mens Nat Phillips scoret selvmål i overraskende tap.

Calvin Ramsay har hatt en kjedelig høst på lån i Preston, men forrige helg fikk han en opptur da han endelig var tilbake etter langtidsskade og startet sin første kamp for klubben. Lørdag var han imidlertid ikke å se i troppen da formsvake Preston spilte bortekamp mot Norwich i Championship. 

Det viser seg å være fordi han var blitt koronasyk. 

– Han følte seg ikke bra, så vi måtte bare sørge for at han holdt seg hjemme, sa manager Ryan Lowe ifølge This Is Anfield. 

Kampen mot Norwich endte 0-0. 

I Championship var Tyler Morton som vanlig med fra start for Hull, men de gikk på sitt andre strake tap da QPR vant 2-0 på Loftus Road. Midtbanespilleren spilte hele kampen. 

I skotske Premiership fikk Nat Phillips muligheten fra start for Celtic, som gikk på et overraskende tap borte mot Kilmarnock. Serielederne til Brendan Rodgers ledet oppskriftsmessig 1-0 til pause, før Phillips scoret selvmål til 1-1 etter hvilen. Til slutt vant Kilmarnock 2-1. 

Sepp van den Berg og Mainz fortsatte sin fine form i Bundesliga i et målløst oppgjør mot Köln. Den utlånte stopperen spilte hele kampen. 

For øvrig ble det spilletid for målvaktene Harvey Davies i Crewe og Luke Hewitson i Stalybridge Celtic. Dominic Corness startet på midtbanen for Yverdon Sport i Sveits. 

Fabio Carvalho, Rhys Williams, Billy Koumetio, James Norris og Anderson Arroyo fikk ikke spilletid i helgen, mens Owen Beck, Adam Lewis og James Balagizi er ute med skade.