De utlånte:Beck scoret sitt første seniormål i karrieren – og Morton fortsetter å imponere

Liverpool har hatt flere utlånsspillere i aksjon denne helgen.

Owen Beck leverte varene på venstrebacken for Dundee FC i helgens seriekamp mot Hibernian, men det endte til slutt med null poeng for waliseren. Beck og co lå under i store deler av kampen, men da bortelaget fikk en mann utvist var sjansen for poeng plutselig til stede igjen.

Etter en halvtime med en ekstra spiller på banen, scoret redusert Beck, men det endte til slutt med et surt 1-2 tap. Målet markerte venstrebackens første seniormål i karrieren.

Nathan Phillips ble sittende på benken da Celtic skuffet hjemme mot Motherwell. Kampen endte til slutt 1-1. Midtstopperen har ikke vært i spill i de tre siste kampene. Rhys Williams var ikke i troppen til Aberdeen.

Fabio Carvalho, som har slitt med spilletiden i RB Leipzig denne sesongen, fikk åtte minutter som innbytter i bortekampen mot Wolfsburg. Det endte med et 1-2 tap. Ingen av målene ble scoret med portugiseren på banen. Til uken kan det dukke opp en mulighet for playmakeren, for tyskerne er allerede videre i Champions League. De møter Manchester City på tirsdag.

Mainz tok et sterkt poeng borte mot Hoffenheim i helgen, men det var uten Sepp van den Berg. Midtstopperen var suspendert etter fem gule kort i Bundesliga.

SUSPENDERT: Sepp van den Berg fikk sitt femte gule kort like før landslagspausen. Nederlenderen forventes å være tilbake i Mainz-laget neste helg.

Billy Koumetio har endelig begynt å få spilletid i franske Dunkerque. Midtstopperen spilte hele Ligue 2-kampen mot Laval, som til slutt endte med et 0-2 tap. Franskmannens lag ligger på nedrykksplass etter 15 spilte kamper.

Den Bosch og Jakub Ojrzynski fortsetter å slite i nederlandsk andredivisjon, og gikk på sitt tredje strake tap i helgen. Keeperen spilte 90 minutter. Den Bosch har ikke vunnet en fotballkamp siden 29. september.

Dominic Corness spilte 28 minutter i Yverdons 0-5 tap mot Lugano i helgen. To av de innslupne målene kom med engelskmannen på banen. Anderson Arroyo fikk to minutter på banen for Andorra FC i La Liga 2.

U21-spiller i scoringsform

Tyler Morton imponerte på landslagsoppdrag, og scoret for England U21 forrige uke. I helgen leverte han et nytt mål i 2-2 kampen mot Swansea. 21-åringen er en fast spiller for Hull, som ligger på en fin 8. plass, et poeng bak playoff, etter 17 kamper i Championship.

Calvin Ramsay satt på benken for Preston etter høstens skademareritt. Høyrebacken hadde ikke vært i en kamptropp denne sesongen.

Du kan se Mortons mål i vinduet under.

Luca Stephenson og Barrow er i kjempeform, og vant 4-1 mot Colchester i helgen. Midtbanespilleren spilte 72 minutter. Barrow ligger på en knallsterk 5. plass etter fem strake ligaseiere.

Harvey Davies stod i Crewe-buret mot Doncaster i helgen. Kampen endte med en 3-2 seier. James Balagizi (Wigan), Adam Lewis (Newport County) og James Norris (Tranmere) var ikke i spill.

Luke Hewitson stod i mål for Stalybridge Celtic. Kampen endte 1-1 mot Prescot Cables.

Hyller Trent etter det viktige målet mot City: – Vi er tross alt scousere!

Kostas Tsimikas var raskt borte for å gratulere sin backkollega på Etihad.