Hyller Trent etter det viktige målet mot City: – Vi er tross alt scousere!

Kostas Tsimikas var raskt borte for å gratulere sin backkollega på Etihad.

En tøff bortekamp mot Manchester City ble avsluttet på best tenkelig vis lørdag ettermiddag. Hjemmelaget hadde god kontroll på oppgjøret, og styrte inn mot en ny trepoenger, men da Trent Alexander-Arnold dukket opp i sluttminuttene, ble det fort stille på Etihad.

Med et flott førstetouch la scouseren ballen perfekt til, før han sendte en markkryper forbi City-forsvaret og en sjanseløs Ederson. Backkollega Kostas Tsimikas var raskt borte for å gratulere målscoreren, og etter kampen hyllet grekeren sin lagkamerat.

– Selvfølgelig er han selvsikker, vi er tross alt scousere! Jeg kan ikke forstå hvordan han var så rolig, for hvis det var meg, hadde jeg ikke hatt en sjanse, sier han til liverpoolfc.com.

– Jeg trenger ikke å beskrive ham, for alle i fotballverden vet hvor god han er. Det var et veldig viktig mål, og jeg er veldig glad for ham og laget.

ØYEBLIKKET: Trent Alexander-Arnold markerte 1-1 scoringen med å hysje mot City-supporterne.

ØYEBLIKKET: Trent Alexander-Arnold markerte 1-1 scoringen med å hysje mot City-supporterne.

Etter en periode med flere svake bortekamper, leverte de røde mot Manchester City. Det er få lag som reiser fra Etihad med poeng, og før lørdagens kamp stod de lyseblå med 23 kamper på rad med seier.

– Det er alltid et vanskelig sted å komme til, for de er et av de beste lagene i verden. Alt handler om det tre poengene i en slik kamp, og til slutt klarer vi å skaffe oss ett. Vi ønsker å ha en sulten i hver kamp, for det er for tidlig å snakke om en tittelkamp nå, sier Tsimikas.

Satser i alle turneringer

Mot Manchester City fikk samtlige nyervervelser minutter på banen. Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister startet kampen, og Wataru Endo og Ryan Gravenberch avsluttet den. Grekeren er henrykt over sine nyeste lagkamerater.

– Jeg mener vi har et fantastisk lag. Alle spillerne som kom (i sommer) gjør oss enda sterkere, for alle sammen er veldig talentfulle spillere.

INNBYTTER: Ryan Gravenberch spilte en ny god kamp i den røde trøyen, og var sentral da Liverpool utlignet på Etihad.

INNBYTTER: Ryan Gravenberch spilte en ny god kamp i den røde trøyen, og var sentral da Liverpool utlignet på Etihad.

I skrivende stund er Liverpool med i tittelkampen i Premier League, er få poeng unna avansement i Europa League og møter West Ham i ligacup-kvartfinalen i desember. I januar sparkes også FA-cupsesongen i gang.

– Jeg tror vi har alt å kjempe for, så vil går for det også. Jeg har sagt mange, mange ganger at vi setter målene våre i begynnelser av sesongen. Vi vil vinne alt, Premier League, cupkampene og Europa League.

– Så jeg tror fremtiden ser lys ut for oss, men vi må fortsette å gi alt og aldri stoppe å kjempe, avslutter han.

– Han er den første jeg tenker på når jeg våkner, og den siste jeg tenker på før jeg legger meg

– Han er den første jeg tenker på når jeg våkner, og den siste jeg tenker på før jeg legger meg

Hvilken lagkamerat er det Andy Robertson setter så stor pris på?

Klopp om forholdet til spillerne og supporterne

Klopp om forholdet til spillerne og supporterne

Jürgen Klopp forteller hvordan forholdet til spillerne har endret seg i løpet av årene i Liverpool.