Tsimikas ble spart av Hellas – og er ikke skadet

Grekeren var ikke i kamptroppen mot Frankrike tirsdag kveld.

Det var nok en del Liverpool-supportere som fikk hjertet i halsen da de så at Kostas Tsimikas var utelatt fra Hellas-troppen i EM-kvalifiseringskampen mot Frankrike.

Ifølge This is Anfield-journalist Jack Lusby skal det heldigvis ikke dreie seg om en skade. Tirsdag kveld meldte han på Twitter/X at han ble utelatt for å unngå en utestengelse for gule kort.

Hellas er ute av EM-kvalifiseringen, men møter Kasakhstan i Nations League-playoff i mars. Vinneren av den kampen går til finalen, hvor vinneren igjen ender i EM 2024.

Hadde det vært snakk om en skade på Tsimikas, ville Jürgen Klopp hatt hodeverk før Manchester City-kampen på lørdag. Andy Robertson er ute med en langtidsskade, og Luke Chambers er for ung og uerfaren til å starte en slik kamp. Oppgaven ville da gått til Joe Gomez.

Det blir heldigvis ikke tilfelle, for med ekstra tid til forberedelse og skadefrie bein, er den greske venstrebacken klar for toppmøtet på Etihad.

Det er heller ikke meldt noen noen andre skader fra landslagssamlingen så langt. I natt spilles de siste kampene, med Alexis Mac Allister, Alisson, Darwin Nunez og Luis Diaz i aksjon. Vi krysser fingrene for at fireren kommer seg gjennom uten skader, og er klar for å slå de lyseblå til helgen.

Dette er klubbene som takket nei til låneforslaget til Premier League

Dette er klubbene som takket nei til låneforslaget til Premier League

Syv Premier League-klubber takket nei til forslaget om å forby utlånsavtaler mellom klubber med samme eier.

Årets siste landslagspause er over

Vi fulgte landskampene: Årets siste landslagspause er over

Den siste landslagspausen i 2023 er nå over.

Innsikt 22.nov 08:33