Klopp har noen overraskelser i startoppstillingen

Dette er de 11 som starter mot Crystal Palace.

Liverpool skal til Croydon i sør-London for tidligkampen på lørdag. Nok en tidligkamp, og ikke noe Jürgen Klopp synes det var noe morsomt å spøke med da Amazon Prime sin reporter prøvde seg på onsdag.

Manageren er uten Alexis Mac Allister, som fikk et kutt i kneet mot Sheffield United. Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic, Joel Matip, og Andy Robertson er langtidsskadde, mens Diogo Jota nærmer seg. En som er klar igjen, og trente på torsdag, er Alisson Becker.

Klopp gjør fem bytter fra forrige kamp.

Alisson går rett inn i startoppstillingen, og Caoimhin Kelleher settes tilbake på benken etter tre kamper fra start. På midtbanen får Wataru Endo fornyet tillit i den dype rollen, og Ryan Gravenberch kommer inn som indreløper. Kostas Tsimikas fikk hvile på Bramall Lane, men starter her.

Den største overraskelsen er kanskje at det er Jarell Quansah som er Virgil van Dijks stopperkollega i dag. Det er første gang de to starter sammen. Ibrahima Konaté spilte 90 minutter mot Sheffield United. Han er ikke skadet, men her sitter han på benken. I angrepet kommer Darwin Nunez inn for Cody Gakpo.

Ungguttene Ben Doak, James McConnell og Conor Bradley er med i kamptroppen. 

For Crystal Palace merker vi oss at Michael Olise er plassert på benken, i tillegg til de andre nøkkelspillerne de har ute med langtidsskader.

Lagoppstillingen

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Quansah, van Dijk, Tsimikas, Szoboszlai, Endo, Gravenberch, Salah, Nunez, Diaz

Benken: Kelleher, Gomez, Konate, Jones, Gakpo, Elliott, Doak, McConnell, Bradley

Crystal Palace: Johnstone, Ward, Andersen, Guéhi, Clyne, Richards, Lerma, Schlupp, Hughes, Ayew, Édouard

Benken: Matthews, Tomkins, Riedewald, Ozoh, Ahamada, Olise, Ebiowei, Franca, Mateta

Crystal Palace - Liverpool har avspark kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.