Klopp likte ikke spøken til reporteren

Humøret til Liverpool-manageren skiftet raskt da han ble intervjuet av Amazon.

Amazon har rettighetene til å vise midtukerundene i Premier League, og Jürgen Klopp møtte rettighetshaveren til et intervju etter 2-0-seieren over Sheffield United onsdag kveld. 

Det startet hyggelig, før tv-ankeret kom med en aldri så liten spøk om de berømte tidligkampene. «Ditt favoritt-avsparktidspunkt mot Crystal Palace i helgen», sa han og siktet til at de røde spiller borte mot London-klubben førstkommende lørdag 13.30. 

Det er fjerde gang denne høsten Liverpool må spille tidligkamp på en lørdag. De tre foregående har kommet etter landslagspauser, og nå kommer det altså etter en kveldskamp i midtuken på bortebane. 

– Modig av deg å komme med en vits om det, svarte Klopp da han avbrøt reporteren, som skulle til å stille et spørsmål.

Klopp la til at han ikke orker å snakke om tidligkamp med reporteren selv om han jobber innenfor fotballen. Reporteren svarte da at han ikke ønsket å fremstå respektløs, men det mente Klopp var for sent. 

– Du kan si hva du vil. Jeg kan ikke si hva jeg vil, sa Klopp, som deretter tok imot lykkeønskningene til kampen mot Palace før han gikk mot garderoben. 

Andrew Beasley har tallene for hvor mange tidligkamper de ulike lagene spiller, og det er tydelig at Liverpool er soleklart mest invovlert på dette tidspunktet. Som regel er det også snakk om bortekamper: 

For øvrig spilte også Crystal Palace onsdag kveld. De tapte 2-0 hjemme mot Bournemouth. 

Banens beste - også med rørleggersprekk

Spillerbørs og folkebørs: Banens beste - også med rørleggersprekk

Kapteinen og visekapteinen - for anledningen med rørleggersprekk - fikset biffen i en vrien bortekamp for Liverpool.

Kommentar Ons. 06.12. 22:31
Joel Matip kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool

Sesongen er trolig over for Joel Matip

Midtstopperen, som er på utgående kontrakt, har pådratt seg en svært alvorlig kneskade.