Møter Fulham i semifinalene

Trekningen er klar.

Liverpool er klare for semifinale i ligacupen etter en overbevisende 5-1-seier mot West Ham.

Tirsdag ble Chelsea, Fulham og Middlesbrough klare for semifinalene, etter å ha slått Newcastle, Everton og Port Vale fra sine kvartfinaler. Det ble sagt trekningen skulle gjøres «like etter kampslutt» – men det lot vente på seg. Etter ha satt alle på pinebenken i over en halvtime, har Sky Sports omsider fått trekningen gjort.

Semifinalene

Liverpool - Fulham
Middlesbrough - Chelsea

Liverpool starter hjemme på Anfield, og avslutter på Craven Cottage.

Semifinalene skal spilles tirsdag 9. eller onsdag 10. januar – med returoppgjør tirsdag 23. eller onsdag 24. januar.

Forhåpentligvis slipper vi å vente lenge på hvilken dato de røde skal spille, men LFC er det eneste laget igjen i turneringen som har søndagskamp i FA-cupens tredje runde, når de skal møte Arsenal på bortebane søndag 7. januar, så trolig tas det hensyn til slik at den første kampen spilles onsdag 10. januar.