Stortap da Liverpool røk ut av EFL Trophy

Fikk det tøft med ti mann mot seniormotstand.

Bradford - Liverpool U21 4-0 (1-0), EFL Trophy: Liverpool stilte med et sterkt U21-lag i det som var en historisk aften for ungguttene - for første gang skulle de spille en kamp i sluttspillet i seniorturneringen EFL Trophy. 

Dessverre ble det et tilfelle av gutter mot menn da de røde ble sendt hjem med et stortap i sekken. Barry Lewtas sitt lag hang med før pause, men jobben ble ikke noe lettere da angrepsspiller Lewis Koumas ble utvist for en stygg takling på stillingen 1-0 etter en halvtime. 

Ben Doak, James McConnell, Calum Scanlon og Luke Chambers har vært å se på førstelagstreningene denne høsten, og det samme har 16 år gamle Trey Nyoni den siste tiden. Men til tross for at det var mye talent i Liverpools startoppstilling ble de et nummer for små. Og spesielt med ti mann. 

Etter hvilen cruiset nemlig League Two-klubben Bradford til neste runde. De satte inn ytterligere tre mål bak Fabian Mrozek i Liverpool-målet og vant til slutt 4-0. 

Doak forlot for øvrig banen med smerter før kampen var slutt, men det skal kun ha dreid seg om krampe. 

Følgende lag spilte tirsdagens kamp: 

Mrozek - Miles (Pilling fra 81), Pinnington, Nallo, Chambers - Musialowski (Davidson fra 81), McConnell, Nyoni (Hill fra 65) - Doak (Frauendorf fra 70), Koumas, Scanlon (Blair fra 65).