De utlånte:04-modellen imponerer i Skottland

Luke Chambers har allerede rukket å bli varm i trøyen hos Kilmarnock.

Championship

Tyler Morton og Blackburn har fått det litt tøffere på nyåret enn i høst. 20-åringen kom innpå som innbytter i 0-0 kampen mot Wigan, før han startet, og spilte en time, mot Watford i helgen. Det endte med to uavgjorte kamper for Blackburn, som dermed har falt ut av en playoff-plass. Det er likevel bare et poeng opp til den viktige sjetteplassen.

League One

Owen Beck reiste hjem til Merseyside og Liverpool i januar, men Bolton-oppholdet til Conor Bradley fortsetter å gi resultater. Høyrebacken spilte hele kampen mot Cheltenham forrige helg, og det endte med en 1-0 seier og tre poeng. Han var ikke med med Peterborough denne helgen. Bradleys lag har funnet flyten de siste kampene, og ligger bare seks poeng unna direkte opprykk i League One.

U21-kaptein Jarell Quansah er en av de nyeste spillerne på utlånsslisten. 20-åringen har fått mye tillit hos Bristol Rovers så langt, men han har fremdeles til gode å vinne en kamp med laget. I helgen startet han på midtstopperplass i 0-1 tapet mot Lincoln City. 

League Two

Vitezslav Jaros ble sittende på benken for Stockport i kampene mot Tranmere Rovers og Harrogate. 

Adam Lewis har hatt et par gode uker for Newport County. Midtbanespilleren leverte den målgivende pasningen på begge målene til waliserne i 2-1 seieren over Swindon. I helgen ble det en ny målgivende pasning, i det 95. minutt, i en 1-0 seier borte mot Barrow. Newport ligger for øyeblikket på en 18. plass i ligaen.

Vanarama National

Fidel O'Rourke byttet beite fra Wales til England i løpet av januar. Spissen debuterte for Halifax i oppgjøret i 1-0 seieren over Oldham. I midtuken forrige uke fikk han spille det siste kvarteret i kampen mot Barnet på hjemmebane. Det endte til slutt med et 1-3 tap. 

Premiership, Skottland

Leighton Clarkson og Aberdeen hadde spillefri denne helgen, men for en uke siden spilte han hele kampen i 3-1 seieren over Motherwell i ligaen. Midtbanespilleren leverte en målgivende pasning for skottene.

2004-modellen Luke Chambers har rukket å debutere, assistere og vinne med Kilmarnock i Premiership. Venstrebacken leverte den målgivende pasningen i 1-0 seieren over Dundee United. Han spilte også hele kampen mot Livingston forrige helg, men det endte i et 0-1 tap. Denne helgen var de tilbake på vinnersporet da Dundee United igjen ble slått 1-0. Denne gangen i cupen. 18-åring spilte hele kampen for Kilmarnock.

La Liga 2, Spania

Anderson Arroyo spilte hele kampen på høyrebacken da Alaves knuste Real Zaragoza 4-1 på bortebane. Blåtrøyene ligger for øyeblikket på en tredje plass, tre poeng bak serieleder Las Palmas.