De utlånte:Bradley og Quansah med solid innsats i sterke seiere

Conor Bradley, Jarell Quansah, Leighton Clarkson og Luke Chambers spilte alle fra start for sine utlånsklubber i helgen.

Tyler Morton ble byttet inn etter 80 minutter da Blackburn slo Queens Park Rangers 3-1 på Loftus Road. Alle scoringene kom før Liverpools midtbanespiller entret gressmatta. Blackburn er på fjerdeplass i Championship, og kjemper hardt for å klare en playoff-plass.

Conor Bradley spilte som vanlig høyre vingback for Bolton Wanderers i League One, og var på banen hele kampen da hvittrøyene slo Port Vale 2-1 på hjemmebane. Bolton, på fjerdeplass, ligger godt an i forhold til en playoff-plass.

Jarell Quansah spilte hele kampen som midtstopper og fikk et gult kort da Bristol Rovers tok en sterk 3-0-seier borte mot Oxford United i samme divisjon. Rovers ligger trygt plassert midt på tabellen.

I League Two var målvakten Vitezslav Jaros ubenyttet innbytter da Stockport County tapte 1-0 for Barrow. Stockport ligger på playoff-plass, og kjemper om direkte opprykk fra divisjonen.

Fidel O' Rourke spilte andre omgang da Halifax Town tapte 1-0 for Maidenhead United på hjemmebane i National League.

Spissen Jack Bearne spilte hele kampen, men klarte ikke å komme på scoringslista, da det ble 0-0 for Kidderminster Harriers borte mot Darlington i National Leauge North.

Clarkson og Chambers fikk godt med spilletid

Leighton Clarkson spilte hele kampen sentralt på midtbanen da Aberdeen vant 1-0 over Livingston hjemme på Pittodrie i Scottish Premiership. Aberdeen klatret med dette resultatet forbi gjestene på tabellen, og opp på sjetteplass.

Luke Chambers spilte på venstreflanken for Kilmarnock i 1-1-kampen mot Motherwell, og ble byttet ut etter 85 minutter. Poengdelingen betyr at Kilmarnock ble passert av Ross County på tabellen, og nå ligger nest sist i den skotske toppdivisjonen.

I Segunda Division i Spania var Anderson Arroyo ubenyttet innbytter da Alaves spilte 0-0 mot Cartagena.