Calvin Ramsay med scoring da U21-laget var nær heroisk opphenting

Redning på streken hindret Liverpool U21 fra å klare uavgjort mot Hertha Berlin.

LIVERPOOL U21 - HERTHA BERLIN U21 2-3 (1-2): Liverpool U21 mønstret et sterkt lag i kveldens kamp i Premier League International Cup mot Hertha Berlin ved akademiet i Kirkby. De røde sto med to seiere og en uavgjort i turneringen før denne kampen, og ønsket å fortsette den fine trenden.

Vertene stilte med en meget god bakre firer, bestående av Calvin Ramsay, Rhys Williams, Billy Koumetio og Owen Beck. Altså tre av de utlånte spillerne som ble hentet hjem i januar, i tillegg til Ramsay.

Likevel levde de røde farlig det første kvarteret, og Hertha tok ledelsen med et lavt skudd fra skrått hold. Gjestene fikk også en scoring til annullert for offside tidlig i kampen.

Det tok imidlertid ikke lang tid før tyskerne satte inn sin andre tellende scoring, etter en rask kontring på høyresiden og et innlegg inn i feltet som ble kontant satt i mål. Dermed ledet Hertha 2-0 etter en halvtimes spill.

Calvin Ramsay sørget imidlertid for en redusering før pause, da forsvarsspilleren ble med fremover og satte inn et godt innlegg fra Max Woltman.

Stortalentet Oakley Cannonier fikk en skade i første omgang, og ble erstattet at Harvey Blair.

Redning på streken

I andre omgang hadde innbytter Blair et flott løp som ble avsluttet med en avslutning like utenfor, men Hertha gjorde så 3-1 på en ny kontring, på et tidspunkt der Liverpool var i ferd med å komme inn i kampen for alvor.

Et strålende løp og scoring av Mateusz Musialowski gjorde at Liverpool reduserte til 2-3, og dermed ble det en spennende avslutning på kampen. Like etter slo Owen Beck et flott fremspill til Max Woltman. Spissen lurte keeper, men en forsvarer reddet på streken og forhindret utligning.

Beck prøvde seg så med et langskudd fra 20 meter, som ble fistet over av keeper. Innbytter Blair skapte også store problemer for gjestene i sluttminuttene, uten at det ble tellende resultat ut av det.

Dermed tapte Liverpool sin første kamp i Premier League International Cup, mot et Berlin-lag som var svært gode på kontringer.

Liverpools lag: Davies, Ramsay (Jonas 60), Beck, Williams, Koumetio, Corness, Frauendorf (Olufunwa 84), Stephenson, Cannonier (Blair 39), Musialowski, Woltman.

Ubenyttede reserver: Hughes, Spearing.