Firminos agent har kommet med oppdatering

Agenten er positiv med tanke på Roberto Firminos fremtid i klubben.

Roberto Firminos agent Roger Wittman har vært i prat med Sky Germany og kommet med en oppdatering på kontraktssituasjonen til brasilianeren. Angrepsspilleren har som kjent bare fem måneder igjen av sin nåværende kontrakt med Liverpool, men i motsetning til Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain kan det se ut til at oppholdet blir forlenget. 

– Roberto og Liverpool har et veldig langt forhold. Han har det bra, og samtalene går bra. Sannsynligvis vet vi mer i februar om hvordan fremtiden blir. Roberto har også ting han skal ha sagt for å komme til enighet med Liverpool, sier Wittman og legger til: 

– Vi er på rett vei og samtalene går veldig bra, sier han i intervjuet som er gjengitt av daveockop.com.

Ønsker å bli værende

På en pressekonferanse i januar gikk Jürgen Klopp langt i å antyde at et kontraktstilbud allerede ligger på bordet, og manageren la ikke skjul på at han ønsker å ha med 31-åringen videre. 

– Bobby kjenner situasjonen her, og vet hva jeg mener om ham. Det er klart. Det er ikke så mye mer å si. Det er ikke noe problem, eller noe slikt. Situasjonen er bare som den er. Jeg kan ikke se noen problemer, sa Klopp. 

– Han er en viktig spiller. I første del av sesongen var vi ikke i kjempeform, men Bobby var den eneste som hadde en ganske god sesong. Han var trolig den eneste som spilte på sitt normale nivå i mange av kampene, la han til.

Firmino selv har uttalt at han vil fortsette å spille for Liverpool.

– Det er utrolig å spille fotball på høyeste nivå her, med store spillere og stjerner i fotballen. Jeg er lykkelig her, og planen min er å bli her og hjelpe Liverpool FC, sa han til klubbens offisielle magasin nylig.

31-åringen er for øyeblikket skadet, men håpet er at han skal være tilbake innen et par uker.