Derfor har kveldens kamp fått et uvanlig avsparktidspunkt

Liverpool spiller i kveld kamp med et avsparktidspunkt man sjelden ser.

For andre gang denne sesongen skal Liverpool spille lørdagskamp med avspark klokken 20.45. Forrige gang var mot Leeds i oktober, og da ble kampen flyttet til kvelden fordi de røde hadde vært i aksjon i Europa onsdagen i forkant. Nye regler inn mot årets sesong gjorde at klubber som deltar i Champions League onsdag kveld ikke skal bli tvunget til å spille lørdagskamp med tidlig avspark påfølgende helg. 

Liverpool spilte Champions League også denne uken, men kampen mot Real Madrid var på tirsdag. Det er altså ikke derfor kveldens bortekamp mot Crystal Palace har avspark klokken 20.45 norsk tid - et tidspunkt som ikke er det mest beleilige for bortesupportere som tar turen til London.

Kampen var i utgangspunktet satt opp i lørdagsrunden klokken 16, men på grunn av ligacupfinalen kunne Sky Sports plukke ut en ekstra kamp som de ønsker å vise denne runden, skriver Daily Mail. Søndagens cupfinale, som også vises av Sky Sports, gjør at kanalen kun skal vise kampen mellom Tottenham og Chelsea fra Premier League samme dag. 

De valgte derfor å vise Crystal Palace - Liverpool i tillegg til Bournemouth - Manchester City. Og ettersom det ikke er lov å sende fotball fra 16-runden i England, måtte kampen flyttes. 

Det er ingen kamper med avspark klokken 13.30 lørdag. Newcastle skulle tatt imot Brighton på den BT Sport-sendte kampen, men den er utsatt som følge av at førstnevnte er involvert i ligacupfinalen.

Slik ser dagens Premier League-meny ut: