Ingen av de utlånte vant i helgen

En tung helg resultatmessig for Liverpools utlånte spillere.

Tyler Morton satt for en gangs skyld på benken da Blackburn slo Swansea 1-0 i Championship, og han kom ikke inn i løpet av kampen.

Leighton Clarkson spilte 62 minutter da Aberdeen ble knust 4-0 av serieleder Celtic i skotske Premiership.

Conor Bradley spilte 82 minutter da Boltons seiersrekke tok slutt lørdag. De tapte 1-0 borte mot Wycombe i League One.

Jarell Quansah fortsetter å få tillit for Bristol Rovers i League One, men laget er i dårlig form. Lørdag tapte de 2-1 hjemme mot Burton.

Luke Chambers spilte hele kampen da Kilmarnock tapte 2-0 borte mot Hibernian i skotske Premiership.

Vitezslav Jaros er degradert til andrekeeper i Stockport County, som er i kjempeform og kjemper om opprykk til League One.

Adam Lewis spilte 80 minutter og leverte målgivende pasning på utlikningsmålet da Newport County spilte uavgjort 1-1 borte mot Walsall i League Two.

Jack Bearne spilte andre omgang da Kidderminster gikk på et hjemmetap mot Banbury United i National League North.

Fidel O'Rourke fikk et kvarter som innbytter da Halifax Town spilte uavgjort 1-1 borte mot Boreham Wood i National League.

Anderson Arroyo var ubenyttet reserve da Alaves slo Ibiza 4-2 i LaLiga2.

Marcelo Pitaluga (Macclesfield FC), Paul Glatzel (Tranmere) og Sepp van den Berg (Schalke) er skadet.