Liverpool og Everton må svare for seg etter derbyet

Klubbene har frem til kommende mandag på seg.

FA har i dag åpnet sak mot Liverpool og Everton etter konfrontasjonen mot slutten av Merseyside-derbyet, da Andy Robertson og Jordan Pickford hadde en episode der Robertson tuppet ballen forbi Everton-målvakten, og svarte med å le da han ble konfrontert.

En rekke spillere meldte seg på, både av spillere som var på banen og spillere som satt på benken, og partene måtte skilles før de siste minuttene av kampen kunne spilles ferdig. Dommeren løste det med å gi Pickford og Robertson hvert sitt gule kort.

Nå har klubbene frem til førstkommende mandag på seg til å svare på anklagene om at de har feilet med å sørge for at spillerne og benkene oppførte seg på en ryddig måte, og at de deltok i provoserende oppførsel.

Skulle det få følger, vil det trolig bli en mindre bot.