Nektet å svare på spørsmål fra kjent journalist: «Du vet hvorfor»

Jürgen Klopp ga en kald skulder til James Pearce på lørdagens pressekonferanse.

Jürgen Klopp var naturligvis ingen lykkelig mann da han møtte pressen på Molineux etter lørdagens stortap mot Wolves, og etter pressekonferansen har snakkisen blitt hvordan manageren ga en kald skulder til journalist James Pearce. 

The Athletic-reporteren, som kanskje er den mest kjente av journalistene som følger Liverpool FC, stilte Klopp et spørsmål om det finnes en forklaring på at laget nok en gang havner under tidlig i en kamp. Responsen til Klopp var følgende: 

– Det er veldig vanskelig å snakke med deg, hvis jeg skal være hundre prosent ærlig. Jeg vil foretrekke å slippe det. Du vet hvorfor, med alt du har skrevet, sa Klopp til Pearce. 

Han ba deretter noen andre stille det samme spørsmålet. Da dette ble gjort svarte han grundig og detaljert på det Pearce lurte på.

I etterkant har det blitt spekulert i hvilke artikler Pearce har skrevet som det er Klopp har reagert så kraftig på. Tyskeren hadde en utblåsning mot The Athletic etter 5-0-seieren over Manchester United forrige sesong, men ifølge journalisten selv kan ikke det være forklaringen.

«Jeg har siden blitt fortalt at det ikke har noe å gjøre med noe jeg har skrevet, noe som gjør det hele merkelig», skriver Pearce og legger til at det er noe Klopp har lest et annet sted som førte til opptrinnet.

Her kan du se hele seansen der Klopp glefser mot journalisten: