FSG-topp om salget av klubben– Om det vil skje eller ikke, vet jeg ikke

Fenway Sports Groups CEO har uttalt seg om salget av klubben.

Det er ikke mye vi har hørt fra Boston etter at klubben ble gjort tilgjengelig for salg i november, men noen små drypp har det kommet her og der.

Den fra Fenway Sports Group som først uttalte seg, var organisasjonens CEO eller daglige leder, Sam Kennedy, da han i midten av november uttalte at interessen hadde vært stor.

Kennedy sier nå at han ikke vet om det kommer noen nye investorer inn i Liverpool FC. Han har vært gjest i podcasten «Private Equity Deals with Capital Allocators», og der ble eierskapet i Liverpool FC tema. Det var Liverpool Echo som først omtalte det. 

– For en stund siden engasjerte vi investeringsbanker, og det har vi vært åpne om. Vi har vært åpne om at vi er villige til få nye investeringer inn i klubben. Om det vil skje eller ikke vet jeg ikke, sier han.

  • Avslører nye detaljer om FSG sine planer https://www.liverpool.no/nyheter/2023/2/avsloerer-nye-detaljer-om-fsg-sine-planer/

– Har vært en fantastisk business

Dersom FSG skulle selge klubben, vil de trolig få igjen rundt det tidoble av det de ga for 12 år siden.

– Vi deler en felles visjon med alle partnerne våre, og den er langsiktig. John W. Henry og Tom Werner har holdt på med dette i 21 år, men en skulle tro at de hadde gjort det i 21 dager, for de er så entusiastiske for alt med Fenway Sports Group, og hva som skjer videre, sier Kennedy.

Han omtaler Liverpool FC som «fantastisk business».

– Vi fokuserer mye på måter vi kan hjelpe med å øke inntektene på, og veksten vi har sett i Liverpool har vært ekstraordinær. Jeg tror det er fordi markeder som USA får med seg spenningen som er rundt denne ligaen. Vi får se hva fremtiden bringer i Liverpool, men det har vært en fantastisk business, sier han.