Ramsay har operert

Det spørs om vi ser skotten igjen denne sesongen.

Sist vi så Calvin Ramsay på trening var for en uke siden. Forrige helg kom det frem at han hadde pådratt seg en langtidsskade.

Nå deler 19-åringen et bilde fra sykesengen etter at han har gjennomgått operasjon. I teksten skriver han: «Operasjonen gikk fint, og det er tid for å hvile, restituere seg og komme tilbake sterkere».

Det dreier seg om en langtidsskade, så det spørs om vi kommer til å se unggutten igjen denne sesongen. Sam Wallace i The Telegraph var den som rapporterte om skaden da den først skjedde, men gikk ikke inn på hva det dreide seg om, og hvilken type skade det er. Han var ikke blant spillerne som ble registrert i klubbens Champions League-tropp denne våren.

Vanskelig førstesesong

Ramsay ble årets unge spillere i Skottland forrige sesong, og de røde måtte strekke seg langt for å få tak i skotten. Han kom til klubben med en skade verken han eller klubben visste noe om, og mistet hele sesongoppkjøringen.

– Jeg følte meg helt fin da jeg dro på ferie. Så dro jeg for å signere for Liverpool, og da fant de skaden i forbindelse med den medisinske sjekken. Det var frustrerende, men jeg måtte bare akseptere det og komme meg videre, sa Ramsay i desember.

Han fikk debuten sin i hjemmekampen mot Napoli i november, da han kom inn de siste minuttene. November ble en veldig hendelsesrik måned for ham, da han også debuterte for det skotske landslaget, i en bortekamp mot Tyrkia.

Den første starten kom også i denne måneden, da han spilte i ligacupkampen mot Derby.

Etter VM har han ikke vært i en eneste Premier League-tropp, og nå er han altså skadet. Vi må trolig vente til neste sesong før vi får se det beste fra den unge høyrebacken.