Real Madrids skadde nøkkelspillere blir ikke ute lenge

Det er to uker til åttendedelsfinale på Anfield.

Om to uker kommer Real Madrid til Anfield, i det som vil være Liverpools viktigste kamp denne sesongen, og eneste mulighet til å vinne et trofé. Kanskje også den beste muligheten for deltakelse i neste års Champions League.

Før den tid skal Carlo Ancelottis lag møte Al Ahly i semifinale av VM for klubblag onsdag kveld, og potensielt en finale lørdag kveld mot vinneren av den andre semifinalen. Den går mellom Flamengo og Al-Hilal

Real Madrid har også to ligakamper før de skal til Anfield, hjemme mot Elche og borte mot Osasuna. Det er nå åtte poeng bak ledende Barcelona.

Benzema ser ut til å bli klar

Da Real Madrid slo Valencia forrige torsdag, var det to profiler som måtte ut med skade. Eder Militao og Karim Benzema, som var den store spilleren i forrige sesongs Champions League.

På søndag måtte målvakt Thibaut Courtois trekke seg etter oppvarmingen før kampen mot Mallorca, som Real Madrid noe overraskende tapte 1-0.

Men det ser ikke ut til å være langvarig. Ifølge Relevo er Benzema, Militao og Courtois alle registrert til å spille i VM for klubblag. De vil ikke spille onsdag kveld, men kan være aktuelle for lørdagens finale. To spillere som har reist til Marokko er Marvel og Lucas Canizares. De er ikke på Real Madrids liste.

Høyrebacken Lucas Vazquez fikk en ankelskade i januar, og det er forventet at han vil miste den første kampen mot Liverpool. Det samme vil trolig venstreback Farland Mendy, som har en muskelskade, og Eden Hazard som har en kneskade.