Tre nøkkelspillere nærmer seg spilleklare

På fredagens pressekonferanse kom Klopp med en oppdatering angående skadesituasjonen i klubben.

Liverpools skadeliste ser endelig ut til å bli mindre, etter at Klopp kom med utelukkende positive nyheter på fredagens pressekonferanse. Ifølge tyskeren nærmer tre spillere seg spilleklare. 

Diogo Jota, som har vært ute siden ligakampen mot Manchester City i midten oktober, skal trene for fullt neste uke om alt går som planlagt. 

– Jota hadde en hel økt med laget denne uken, men måtte ha en rehabilitering dagen etterpå som en del av planen. Jeg tror han er tilbake i full trening neste uke, sa Klopp på dagens pressekonferanse.

Virgil og Bobby nærmer seg

Virgil van Dijk og Roberto Firmino ble avbildet i godt humør på torsdagens treningsbilder, og ser også ut til å returnere til normal trening snart. 

– Bobby er nærmere, det ser bra ut. Virgil kommer nærmere men er ikke klar enda. Jeg tror han også er tilbake neste uke. 

Luis Diaz, som ikke har spilt siden han skadet kneet mot Arsenal tidlig i oktober, fortsetter sin fremgang. Ibrahima Konate er fortsatt ikke klar, og Klopp kom ikke med et tidspunkt for når han kan være tilbake. 

– Luis er ute på banen og løper, og er noen uker unna. Ibou er utelukket. 

Det betyr at Firmino, Jota og van Dijk kan ha mulighet til å spille roller i kampen mot Everton om en uke og de påfølgende kampene mot Newcastle United og Real Madrid.