U18 lå under 1-3 til pause, men tok poeng etter sterk opphenting

Innbytter Jayden Danns med to scoringer i poengdelingen.

Liverpool U18 virket inspirert av Jürgen Klopps førstelag, for de kom tidlig under og måtte jage i lørdagens kamp.

Gjestene fra Derby scoret etter 11 og 18 minutter, før Kieran Morrison reduserte 10 minutter senere. En ny scoring etter 37 minutter gjorde at bunnlaget «The Rams» kunne gå til pause med 3-1.

De røde skulle løfte seg etter hvilen, spesielt anført av Jayden Danns som entret banen etter 58 minutter.

Timen ble passert da innbytteren til slutt fikk ballen i mål etter hjørnespark. På overtid ordnet Ranel Young straffe. Den ekspederte Danns midt i mål til 3-3.

Jayden er for øvrig sønn av midtbanespilleren Neil Danns, som blant annet spilte i Crystal Palace og Leicester.