Ung spiller hentet hjem fra utlån etter langtidsskade

Adam Lewis sin sesong er over.

Adam Lewis har tilbrakt 2022/23-sesongen på utlån hos Newport County i League Two. 23-åringen har en giftig venstrefot og fant formen med en rekke gode prestasjoner i januar og første halvdel av februar. 

Dessverre pådro han seg for en uke siden en hamstringskade som skulle vise seg å være alvorlig. Klubben meldte lørdag på Twitter at mannen som kan spille både back og venstrekant er ute resten av sesongen og dermed sendt tilbake til Liverpool. 

Lewis fikk 21 kamper i ligaen for Newport, i tillegg til sju kamper til sammen i cupene. I alle turneringer ble det seks målgivende pasninger i tillegg til en scoring. Newport ligger på 18. plass i League Two. 

– Et stort tap

Manager Graham Coughlan sier at undersøkelser viste at det dreide seg om en alvorlig skade for Lewis. 

– Vi er utrolig skuffet, for han har vært en veldig god spiller for oss. Vi vil takke både Liverpool og Adam for hans bidrag, sier Coughlan til South Wales Argus.

– Det er et stort tap fordi han sørger for balanse i laget, og han har en venstrefot som gjør oss giftige på dødball, legger han til.

Ifølge Transfermarkt går Lewis sin kontrakt med Liverpool ut denne sommeren. 23-åringen har én kamp for førstelaget - mot Shrewsbury i FA-cupen i 2020.