– Vi er utrolig dumme om vi lar denne kampen få for stor innflytelse

Liverpool spiller fire viktige Premier League-kamper før returoppgjøret i Madrid.

Det er absolutt lov å være skuffet etter det stygge tapet mot Real Madrid i går kveld, men allerede på lørdag kan Jürgen Klopp og Liverpool slå tilbake i Premier League. Der står de røde for øyeblikket med to strake seire.

Tyskeren vet at mange vil forvente at de laget mistet litt av det momentumet i går kveld.

– Jeg forstår hvorfor folk ser på det slik. Det er selvfølgelig noe vi ikke kan tillate oss selv, og det sa jeg til guttene etter kampen, sa Liverpool-treneren etter kampslutt.

I løpet av de neste ukene skal troppen møte Crystal Palace, Wolverhampton, Manchester United og Bournemouth. Da er de viktig å ikke mistet motet, selv etter en grusom kamp mot Real Madrid.

TIL HELGEN: Eberechi Eze og Crystal Palace er Liverpools neste motstander.

TIL HELGEN: Eberechi Eze og Crystal Palace er Liverpools neste motstander.

Positiv førsteomgang

– Det som skjedde i kveld er noe helt annet. Dette er et resultat, i én kamp, som endte opp med det motsatte av hva vi ønsket oss, fortsatte Klopp.

Selv om det er vanskelig å ta med seg særlig mye fra et slikt tap som supporter fikk nok tyskeren både svar og nye spørsmål inn mot vårsesongen. Han ble blant annet mektig imponert over Liverpools førsteomgang.

– Et tap er et tap om man ikke lærer noe fra det. Førsteomgangen var helt enorm, og vi spilte slik vi ønsker å fremstå. Det er noe vi må fortsette med.

For Newcastle-kampen forrige helg kan kanskje føles lenge siden akkurat nå. De røde viste tegn til bedre form da.

– Vi er utrolige dumme om vi lar denne kampen få for stor innflytelse. Vi har noen dager på å få med oss de riktige tingene videre.

– Vi må ta med oss de gode tingene også. Det ville vært forferdelig om vi ikke gjorde det. Vi viste intensitet, innsats og godt fotball i deler av kampen. Det må vi sørge for å beholde, avsluttet Klopp.