U21Barry Lewtas sine gutter klatret til tredjeplass

Liverpool slo Arsenal med en sen scoring.

Arsenal U21 - Liverpool U21 0-1

Mandag kveld var Liverpools U21-lag i aksjon i Premier League 2, og møtte tabellnabo Arsenal på bortebane.

Arthur Melo har spilt for U21-laget tidligere, men var ikke involvert i denne kampen. En av spillerne som har vært involvert med førstelaget som var involvert var Ben Doak. Han startet i angrepet sammen med Max Woltman og Mateusz Musiałowski.

De røde fikk Lee Jonas utvist tidlig i andreomgangen da han laget frispark og hindret Arsenal fra en klar scoringssjanse. Det var Arsenal som hadde initiativet og satte de røde under press, men Marcelo Pitaluga gjorde noen gode redninger.

Liverpool klarte å vinne kampen på slutten med 10 mann, da innbytter Layton Stewart satte inn kampens eneste mål 13 minutter etter at han hadde kommet inn for Doak. Scoringen kom da det gjensto fem minutter av ordinær tid, melder Liverpoolfc.com

Resultatet gjør at Barry Lewtas sine gutter klatrer til tredjeplass i Premier League 2.

Liverpool U21: Pitaluga, Stephenson, Jonas, Koumetio, Beck, Corness, Clark, Frauendorf, Doak (Stewart, 72), Woltman (Miles, 90+5), Musialowski (Norris, 60).

Ubrukte reserver: Kelly.