– Liverpool hadde fortjent mer overtid og muligheten til å ydmyke dem mer

Det ble kun lagt til tre minutter i søndagens kamp.

I den historisk gode andreomgangen mot Manchester United på søndag scoret Liverpool seks mål. Det var flere stopp i spillet etter noen heftige dueller og VAR-sjekker, og både Jürgen Klopp og Erik ten Hag valgte å bruke alle fem byttene.

Roberto Firmino scoret det sjuende og siste målet i kampen i det 88. minutt. Diogo Jota var farlig frempå to ganger på overtid, men kom ikke å scoringlisten.

Til tross for alle scoringene og ti bytter, ble det kun lagt til tre minutter, da Andy Madley trolig ville la United bli ferdige med marerittet og komme seg tilbake til Manchester.

Journalisten Tim Spiers i The Athletic mener Liverpool har grunn til å føle seg snytt for at det ble så lite tilleggstid.

– Jeg syntes synd på Liverpool for at de kun fikk tre minutter overtid på slutten, da de hadde mulighet til å score flere mål. Helt ærlig, jeg ble så irritert på det, sier Spiers i podcasten The Totally Football Show.

– Hadde fortjent bedre tid

– Jeg føler at det er en skam, sier han videre.

Se høydepunktene fra kampen:


Det står ingenting i regelboken til IFAB om hvor mye som skal legges til for bytter og scoringer  men i 2012 uttalte dommerorganisasjonen PGMOL seg til BBC, og sa at de hadde en «tommelfingerregel» om at det skulle legges til 30 sekunder per bytte og per scoring. Det skal sies at Klopp her byttet fire spillere samtidig.

– Det var ti bytter i den andreomgangen. Når er det dommeren og fjerdedommeren blir enig om at denne kampen er over, og at vi bare kan gi dem et par minutter. Er det på tre null, fire null eller fem null? De gir dem bare symbolske tre minutter, men Liverpool hadde fortjent retten til å latterliggjøre United ytterligere her, sier han.