– De jeg har snakket med har kommet med et ganske tydelig nei

Goal-journalist Neil Jones sier Liverpool distanserer seg fra Evan Ndicka-ryktene.

Mirrors Liverpool-korrespondent David Maddock kom denne uken med en spennende nyhet om at Liverpool har kastet seg inn i kampen om Eintracht Frankfurts unge midtstopper Evan Ndicka, som ser ut til å forlate klubben gratis i sommer. 

Hans kollega i Goal, Neil Jones, som nok regnes som noe mer troverdig enn Maddock, kommer nå med en kontrabeskjed. 

– De jeg har snakket med om denne spilleren har kommet med et ganske tydelig nei, sier Jones i et besøk hos The Redmen TV. 

Jones sier han i utgangspunktet syntes Ndicka virket spennende, men det kan kanskje se ut som Liverpool har falt ned på samme konklusjon som ekspert Tor-Kristian Karlsen gjorde i et intervju med liverpool.no.

– Det ser ut som han kommer til å dra i sommer, og mange klubber er linket. En ung spiller fra Bundesliga, som har spilt Europa League, Champions League og for Frankrike U21 som går gratis. Men de jeg har snakket med har helt kaldt vann på historien, og jeg tror på den, sier Jones.

Interesse for Mount

Jones kan imidlertid bekrefte at Liverpools interesse for Mason Mount ser ut til å være reell, slik flere seriøse medier har meldt de siste ukene.

The Athletic skriver at interessen fra Anfield er seriøs, og at det allerede har vært samtaler om en mulig overgang. Liverpool vurderer hvilken kontrakt de kan tilby Mount for at han skal velge Liverpool. Det skal ikke stemme at Mount krever en kontrakt som gir ham 300.000 pund i uka.

Samtaler med andre parter skal Chelsea være klar over, og anser det som normalt. Chelsea vil ikke ha råd til at han skal løpe ned kontrakten og dra gratis som Bosman-spiller sommeren 2024, så de vil prøve å selge ham denne sommeren dersom det ikke kommer signaler om at han vil signere en ny avtale.