Det er allerede temperatur mellom to av spillerne som skal møtes på lørdag

Andy Robertson og Skottland gikk seirende ut av EM-kvalifiseringskampen tirsdag kveld.

For de som vil se Norge i Tyskland-EM i 2024 var det ikke resultatet en kanskje ønsket seg, men for Andy Robertson og alle andre skotter var det en historisk kveld på Hampden Park tirsdag kveld.

Skottland slo Spania 2-0, og har nå seks av seks mulige poeng etter to kamper i EM-kvalifiseringen. Spania var store favoritter hos bookmakerne, men gjorde åtte bytter fra 3-0-seieren mot Norge, og tapte fortjent 2-0.

En som var spesielt irritert etter kampen var Manchester Citys midtbanespiller Rodri. Han var ikke fornøyd med måten skottene spilte på.

– Det er måten de spiller på… Du må ha respekt, men for meg er det litt søppel. Det handler alltid om å sløse bort tid. De provoserer deg, de faller alltid. For meg er ikke dette fotball, sa Rodri til Optus Sport.

– For sportens del må du bare gå videre. Dommerne må ta kontroll over det, men de sier ingenting. Det er litt frustrerende, fordi vi ønsker å vinne, men de sløser tid og sløser tid. Det er som det er. De har sine våpen, og vi må bruke våre, så jeg tror vi vil være til neste gang, sier han videre.

Det var thisisanfield.com som skrev om det først. 

Får svar fra Robertson

Robertson ledet igjen skottene som kaptein, i det som var hans 60. landskamp. Han hadde målgivende i kampen, og du kunne se hvor mye seieren betydde.

Han forsvarte måten laget spilte på etter kampen.

– Ja, hør… Jeg synes de kastet seg ned litt lett, og det prøvde vi å si fra om. Vi skulle alltid prøve å være fysiske, sterke i duellene, vinne hodeduellene og taklingene, og det synes jeg vi gjorde, sier Robertson i et intervju med Viaplay.

– Jeg synes ikke vi gikk over streken. Spesielt i førsteomgangen rullet de rundt for mye, og brukte rutinen sin, slik at de fikk gule kort på noen av våre spillere, noe som var greit nok, sier han videre.

Lørdag skal de to møtes igjen, denne gang på Etihad Stadium.

Manchester City - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.