Haaland skal undersøkes nærmere denne uken

Erling Braut Haaland kjemper for å rekke lørdagens kamp mot Liverpool.

Erling Braut Haalands skade sørget for at Norge fikk en meget bratt start på EM-kvalifiseringen, men spissen kan bli klar igjen til klubbfotball allerede til helgen, skriver The Times

Avisen melder at nordmanen skal gjennom flere tester denne uken for å sjekke om han kan bli klar til kampen mot Liverpool, som spilles lørdag klokken 13.30 på Etihad Stadium. 

22-åringen meldte seg til tjeneste for Norge etter å ha scoret ni mål på sine tre siste kamper før landslagspausen, men forlot troppen med skade allerede på samlingens første dag. Han dro rett fra Norges treningsfelt i Malaga til en klinikk i Barcelona, før han søndag var på plass i Manchester for å bli undersøkt nærmere av Citys medisinske apparat.

Begge lag mangler spillere

Haaland vil utvilsomt være et savn for hjemmelaget dersom han ikke skulle rekke kampen. Han har scoret 42 mål i sin debutsesong for de regjerende ligamesterne. Men erstatteren vil ikke være av det dårlige slaget - Julian Alvarez, som imponerte stort da han vant VM med Argentina, er trolig klar til dyst. 

Foruten Haaland må City klare seg uten Phil Foden, som i helgen måtte operere bort blindtarmen. 

Liverpool mangler på sin side Thiago Alcantara, som ennå ikke er tilbake i trening. Landsmannen Stefan Bajcetic er også ute. 

En god nyhet som kom denne uken er at Luis Diaz nå er i full trening igjen, og han er aktuell til lørdagens kamptropp. 

Manchester City - Liverpool spilles lørdag klokken 13.30.