Skal ha siktet seg inn på ungt stoppertalent på utgående kontrakt

Liverpool er ute etter en ettertraktet fransk midtstopper, ifølge journalist som følger de røde tett.

Mirrors Liverpool-reporter David Maddock kommer tirsdag kveld med spennende nytt om jakten på en ny midtstopper i sommer. Ifølge Maddock er de røde nå med i kampen om den unge midtstopperen Evan Ndicka fra Eintracht Frankfurt. 

Den 23 år gamle stopperkjempen er på utgående kontrakt denne sesongen og skal ha bestemt seg for å forlate tyskerne. Han har avslått et tilbud om en forlengelse med laget som var med i åttendedelsfinalen i Champions League. 

Liverpool har fulgt spilleren helt siden han var unggutt i Auxerre og spilte på franske aldersbestemte landslag. Arsenal og Tottenham skal også være med i kampen om Ndicka. 

Gratis

Det faktum at Ndicka kan komme til klubben vederlagsfritt er ekstra tiltalende for Liverpool, som trolig må bruke store summer på å hente inn solide forsterkninger på midtbanen. 

PSG og Barcelona har også følere ute, men Ndicka skal ikke ha bestemt seg. Imidlertid kan PSG ha et fortrinn ettersom spilleren kommer fra Paris. 

Maddock skriver videre at 23-åringen setter førstelagsfotball høyt og at han neppe dermed vil gå inn i et lag der veien til startoppstillingen er lang. I Liverpool vil han kjempe med Ibrahima Konaté, Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip om spilletiden dersom ingen av de fire skulle forlate klubben i sommer. 

Ndicka er en spiller vi har nevnt tidligere i våre spalter i forbindelse med spillere som er på utgående kontrakt i sommer.