Nå skal Liverpools plan for sommeren være klar

Jürgen Klopp ser ut til å få viljen sin.

David Lynch skriver tirsdag for Football Insider at Liverpools plan for sesongoppkjøringen til 2023/24 nå er lagt, og at Jürgen Klopp kommer til å få viljen sin. 

Managerens ønske innebærer at laget gjennomfører en treningsleir i Europa før turen går ut til et annet kontinent, og slik ser det ut til å bli i år, ifølge Lynch. 

Han skriver at det nå er bestemt at Liverpool har bestemt seg for å legge årets tur til Singapore, slik de også gjorde i fjor, men at det blir eneste destinasjon på turen. I fjor besøkte Liverpool Singapore og Thailand før en treningsleir ble gjennomført i Østerrike, og Klopp skal ikke ha vært fornøyd med opplegget. 

Både det faktum at man nå vil slippe en ekstra destinasjon på Asia-turen, og at man gjør om på rekkefølgen på opplegget, gjør at Klopp nå trolig vil være mer positiv inn mot oppkjøringen.

Vurderte Las Vegas

Lynch skriver at Liverpool vurderte å dra til USA i sesongoppkjøringen for første gang siden 2019, og at Las Vegas ble vurdert som en mulig destinasjon. Klubben skal imidlertid ha kommet frem til at dette vil skje tidligst i 2024. 

Manchester United er blant storklubbene som legger sin oppkjøring til neste sesong i USA. Nylig ble det bekreftet at de blant annet skal spille mot National League-klubben Wrexham, som takket være eierskapet til Ryan Reynolds og Rob McElhenney har blitt voldsomt populære verden over.

Premier League-sesongen 2023/24 begynner lørdag 12. august.