Liverpool-talenter har levert varene på aldersbestemte landslag

Flere av Liverpools unge talenter har imponert denne uken.

Det er ikke bare seniorene som har vært i aksjon for landslag den siste uken. Også en rekke U-landslag har spilt kamper, og på flere av dem finner vi Liverpool-spillere som har imponert. 

Spilte ved siden av Bellingham jr.

Alle vet at Jude Bellingham er en spiller Liverpool ønsker, men i familien finner vi også et annet stort talent, nemlig lillebror Jobe. Han spiller for Birmingham og er også med på det engelske U18-landslaget, sammen med blant andre Liverpools Bobby Clark

Clark var i aksjon i tre kamper for U18-landslaget denne samlingen. Først fra start i 2-1-seieren over Kroatia, så som innbytter i 3-0-tapet mot Belgia, og deretter fra start i 3-1-seieren over Sveits, der 18-åringen spilte hele kampen og fikk med seg en scoring på veien. Calum Scanlon var også med fra start i den første kampen. 

På U19-landslaget til England er Liverpools utlånte venstreback Luke Chambers kaptein. Han spilte begge kampene denne samlingen - først en 1-0-seier over Ungarn, og så et skuffende 0-1-tap mot Island. Lee Jonas satt på benken i begge kampene.

Jarell Quansah, Harvey Davies og Dom Corness har fått spilletid for England U20. Førstnevnte har spilt begge kampene denne samlingen og scoret i 4-2-seieren over USA, mens Davies holdt nullen da Tyskland ble slått 2-0. Corness har fått sine første kamper med flagget på brystet for U20-landslaget, som også er i aksjon mot Frankrike tirsdag ettermiddag.

På U21-nivå er Harvey Elliott og Curtis Jones representert, og tirsdag kveld skal de forsøke å følge opp den flotte seieren over Frankrike i helgen, der sistnevnte scoret mål.

Debutanter

Lewis Bower, som følger Liverpools akademi tett, skriver at Lewis Koumas har fått sin debut for Wales U19 i helgen. Han startet da Skottland ble slått 2-1. 

De samme nasjonene møttes på U21-nivå, og da vant waliserne 3-0 med Liverpools Owen Beck på venstrebacken.

Mateusz Musialowski har også fått en opptur denne samlingen, da han scoret i 2-0-seieren til Polen U21 over Albania U21. 

Utlånte Conor Bradley har på sin side fortsatt sin imponerende landslagskarriere på seniornivå for Nord-Irland. Han har nå tolv landskamper i en alder av bare 19 år.