– Det er veldig, veldig, veldig frustrerende

Jürgen Klopp var naturlig nok misfornøyd med laget sitt etter kampen på Vitality Stadium.

Liverpool kom brått ned på jorda igjen på Vitality Stadium, og tapte 1-0 denne helgen. Etter forrige helg, der de fleste resultatene gikk de rødes vei, har det vært motsatt denne helgen, og nå er avstanden seks poeng igjen opp til topp fire.

– Jeg er veldig skuffet over prestasjonen. Denne kampen var omtrent det motsatte av det vi ønsket å vise og gjøre. Vi spilte 95 minutter av kampen på den måten som Bournemouth ønsket det, og kanskje et par minutter eller øyeblikk slik vi egentlig ønsket, sa Jürgen Klopp på pressekonferansen etter kampen.

– I førsteomgangen var våre to-tre beste øyeblikk ganske like, da vi hadde ballen i mellomrommet og angrep mot bakrommet. Vi scoret et mål som ble annullert for offside, men det var et bra angrep og godt spill, og vi hadde noen andre lignende situasjoner.

Virgil van Dijk hadde også to gedigne muligheter etter dødballer, men fikk ikke ballen i mål.

– Vi hadde store sjanser etter dødballer som vi ikke utnyttet. Sjanser du vil si er «no-brainers» der vi må score, men ikke gjør det, sier han.

– Veldig, veldig, veldig frustrerende

Klopp tror det kunne gitt laget et løft dersom Mohamed Salah hadde scoret på straffesparket han fikk – uten at det betyr at prestasjonen til laget ville vært bra.

– Når vi kommer under 1-0, så har vi 45-50 minutter på oss for å fikse det. Jeg synes vi startet greit i andreomgangen, og var litt tydeligere i situasjonene. Vi fikk en straffe og misset den. Nå blir det hypotetisk, men dersom vi scorer der så gjør det ikke kampen bedre enn i førsteomgangen, men det gir oss et skikkelig løft. Vi klarte ikke å score, og da kunne du se at vi fikk hastverk, og ikke skapte nok, sier han.

– Det er veldig, veldig, veldig frustrerende.

Nå skal Liverpool til Madrid i Champions League onsdag kveld, og så er det tre uker til neste Premier League-kamp. Den er borte mot Manchester City.