Lagoppstillingen er klar:Klopp satser offensivt i Madrid, og laget skal ledes av veteranen Milner

Jürgen Klopp velger å gå offensivt til verks på Santiago Bernabeu, i et forsøk på å hente opp Real Madrids tremålsledelse.

Med Stefan Bajcetic og Thiago Alcantara skadet, Jordan Henderson syk og Arthur Melo ikke spilleberettiget, har Jürgen Klopp lagt hodet i bløtt for å komponere en slagkraftig midtbane som kan hjelpe Liverpool med å snu 2-5 til avansment til kvartfinalen i Champions League. Skal de røde klare det må de score minst tre mål på Santiago Bernabeu.

Foruten de nevnte midtbanespillerne må Klopp også klare seg uten høyreback Calvin Ramsay og angriper Luis Diaz, på grunn av skader.

Klopp gjør to endringer på laget til dette returoppgjøret. Diogo Jota og James Milner kommer inn i startoppstillingen. De erstatter Stefan Bajcetic og Harvey Elliott. 

Dermed gjør Liverpool-manageren en formasjonsendring, og satser offensivt med fire angripere fra start i det som trolig vil være en 4-2-3-1-formasjon.

Milner tangerer i kveld Steven Gerrard i antall Champions League-kamper for Liverpool. Dette blir visekapteinens 73. Champions League-kamp for de røde.

Milner blir med dette den eldste engelskmannen (37 år og 70 dager) til å starte en Champions League-kamp siden David Beckham i april 2013 (37 år og 335 dager).

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Gakpo, Nunez, Salah, Jota

Innbyttere: Adrian, Kelleher, Gomez, Keita, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Jones, Elliott, Tsimikas, Carvalho, Matip, Williams

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho, Kroos, Modric, Camavinga, Vinicius, Valverde, Benzema

Innbyttere: Lunin, Vallejo, Hazard, Asensio, Odriozola, Lucas V, Tchouameni, D Ceballos, Rodrygo, F. Mendy, Mariano, Alvaro

Carlo Ancelotti har gjort to endringer i startoppstillingen i forhold til det mannskapet han mønstret på Anfield i den første kampen. Nacho Fernandez erstatter den skadede David Alaba på venstrebacken, mens Toni Kroos kommer inn på midtbanen sammen med Luka Modric og Eduardo Camavinga. Det betyr at Rodrygo henvises til innbytterbenken.

Real Madrid - Liverpool spilles på Santiago Bernabeu onsdag klokken 21.00, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play