Haaland har fremdeles ikke trent denne uken

Erling Braut Haaland skal fremdeles ikke ha trent denne uken.

Erling Braut Haaland har status som usikker til lørdagens kamp mot Liverpool, og så langt har han ikke vært å se på treningsbilder sammen med lagkameratene i Manchester City denne uken. 

Premier Leagues toppscorer måtte trekke seg fra Norges landslagstropp før kampene mot Spania og Georgia på grunn av en lyskeskade, og dermed er også møtet med Liverpool i fare. 

Sky Sports skrev torsdag formiddag at 22-åringen heller ikke var til stede på dagens trening på Manchester Citys treningsfelt. Far Alf Inge Haaland uttalte forrige uke at det blir en kamp mot klokka, sønnen ikke kommer til å være involvert i kampen mot Liverpool dersom han ikke får trent i forkant. 

Bare mistet én kamp

Haaland har så langt bare mistet én kamp i Premier League denne sesongen på grunn av skade, og det endte med en 1-0-seier til Manchester City borte mot Leicester. Haaland har scoret 28 mål på 26 kamper så langt i ligaen, og møtet med Liverpool på Anfield er en av få ganger han har gått målløs av banen.

Dersom Haaland ikke blir klar, vil erstatteren trolig være Julian Alvarez, som under VM viste at han trolig vil være mer enn klar for den oppgaven. 

Det som er sikkert er at City må klare seg uten Phil Foden på lørdag. Han er ute i flere uker etter å ha operert bort blindtarmen forrige helg. 

Liverpool mangler på sin side Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic og Calvin Ramsay. Naby Keita var ikke å se på torsdagens treningsbilder, men om det skyldes skade eller noe annet er fremdeles ikke kjent.