– Håper ikke folk forventer det samme av oss som det førstelaget leverte mot United

Kenny Dalglish lader opp til en ny legendekamp og snakker blant annet om 7-0-seieren og Super-Salah.

Sir Kenny Dalglish var en av mange som smilte da Liverpool banket Manchester United 7-0 på Anfield på søndag, og skotten sier at han håper alle har benyttet anledningen til virkelig å sette pris på et slikt resultat. 

– Det viktigste med 7-0-seieren var at alle nøt den og at vi har hatt noen dager til å sette pris på den. Nå må vi komme ned på jorda igjen og se frem til de neste kampene, for de er like viktige som det kampen mot Manchester United var, sier han. 

Dalglish har latt seg intervjue i forbindelse med at det nærmer seg en ny legendekamp på Anfield. Han skal lede de røde mot et annet lag som står hans hjerte nært, nemlig Celtic. 

– Jeg håper ikke folk forventer det samme av oss som det førstelaget leverte mot United - da tror jeg en del folk blir skuffet, sier han til liverpoolfc.com.

Imponert over Salah

I søndagens kamp ble Mohamed Salah Liverpools mestscorende spiller i Premier League-æraen da han tok seg forbi Robbie Fowler. Det er en bragd Dalglish er imponert over. 

– Ingen individuelle bragder burde snakkes ned eller bli oversett. Det er en utrolig bragd, og han har gjort det på veldig kort tid, sier Dalglish. 

Samtidig legger han til at det er det laget får til sammen som er viktigst. 

– Hos et vellykket lag er det alltid individer som gjør viktige bidrag. En scoring er vel så viktig som at Alisson forhindrer en scoring i motsatt ende, eller at en forsvarsspiller redder på strek. Alle spiller sin rolle, sier Dalglish. 

– Uten at alle presterer for laget er det ikke mulig å prestere så godt individuelt. Men det er fantastisk for Mo, som har vært helt fantastisk for klubben - og forhåpentligvis kommer det til å vare, legger han til. 

25. mars

Legendekampen mot Celtic spilles når det er landslagspause, lørdag 25. mars på Anfield. Som alltid er disse kampene i regi av LFC Foundation, og overskuddet går til veldedige formål. 

Jamie Carragher, Martin Skrtel, Ragnar Klavan, Daniel Agger, Jerzy Dudek, Albert Riera, Momo Sissoko, Dirk Kuyt og Robbie Keane er blant spillerne som skal representere Liverpool i denne kampen.