Hodgson og Gerrard blant favorittene til å bli ny Palace-manager

Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard og tidligere Liverpool-manager Roy Hodgson er blant de fremste kandidatene til å ta over som manager i Crystal Palace.

Crystal Palace bekreftet fredag morgen at de hadde gitt Patrick Vieira sparken som manager i klubben etter en rekke på elleve kamper uten seier i Premier League, og ifølge Liverpool Echo seilet Liverpool-legenden Steven Gerrard tidlig opp som en av favorittene til den ledige managerjobben på Selhurst Park.

Men nå er Gerrard passert av tidligere Liverpool- og Palace-manager Roy Hodgson som bookmakernes favoritt, og flere andre kandidater står nå også lavere i odds enn den tidligere Liverpool-kapteinen.

Palace ligger på tolvteplass i Premier League, men er bare tre poeng foran Bournemouth under nedrykksstreken. Lagets form etter nyttår har vært katastrofalt dårlig. 

Gerrard har stått uten jobb siden han fikk sparken som manager i Aston Villa i oktober, etter en rekke kamper med svake resultater. 42-åringen ble umiddelbart nevnt som en av favorittene til Palace-jobben da Vieira fikk sparken, men nå er oddsen på at Gerrard blir ny Palace-manager oppe i 20/1 hos BetVictor.

Den soleklare favoritten er nå Hodgson, som tidligere var manager i Palace i fire år fra 2017 til 2021. Også oddsen på at Lucien Favre, Jesse Marsh, Ralph Hasenhüttl, Marcelo Bielsa, Frank Lampard og Nuno Espirito Santo blir ny Palace-manager er nå lavere enn oddsen på at Gerrard blir det. Men mye tyder altså på at Hodgson returnerer til Selhurst Park, om vi skal stole på bookmakerne.

Tidligere denne uken ble det kjent at Gerrard er blant kandidatene til å ta over som den neste manageren til England U21 til sommeren.