– Jeg elsker denne klubben

Steven Gerrard var rask til å plukke opp ballen da Liverpool Legends fikk straffespark mot Celtic Legends.

Liverpool-legenden Steven Gerrard fikk æren av å sette inn det første målet da Liverpool Legends slo Celtic Legends 2-0 på Anfield lørdag ettermiddag, i en veldedighetskamp som var preget av en rekke stygge taklinger og dårlig oppførsel fra Celtic-fansen da Gerrard feiret målet sitt foran de 4000 tilreisende tilskuerne i Anfield Road End.

Gerrard var sikker fra straffemerket da Martin Skrtel ble stygt felt under et raid inn i straffefeltet.

– Det føles godt når jeg scorer hjemme i hagen mot Lio. Jeg elsker fotball. Jeg elsker spillet. Jeg elsker denne klubben. Jeg går aldri lei, sa Gerrard til Liverpoolfc.com etter kampen.

Sparte noen pund

– Jeg hadde litt press på meg. Jeg var med sønnen min på fotballkamp i formiddag, og han scoret et par mål, og sa til meg at jeg måtte score i dag, ellers måtte jeg kjøpe noe til ham! Jeg sparte i det minste noen pund ved å komme på scoringslista!

Mark Gonzalez fastsatte sluttresultatet til 2-0 tidlig i andre omgang av veldedighetskampen.

– Alt handler om menneskene som vil dra nytte av denne kampen. Jeg vet ikke hvor mye som vil komme inn fra denne kampen, men det er mange som behov for disse pengene. Det viktigste er at alle hadde en fin dag, sa Gerrard. 

– Det er alltid morsomt å spille foran så mange tilskuere. Kampen var for gode formål, LFC Foundation og Forever Reds, og det var grunnen til at vi alle stilte opp. Dette hadde ikke vært et vellykket arrangement uten støtten fra fansen. Celtic hadde også mange tilskuere med seg, og det ble en fin dag, avsluttet Gerrard.