Keita skadet og Thiago nærmer seg, mens Diaz ikke er helt klar til kamp

Jürgen Klopp med skadeoppdatering.

Luis Diaz har vært tilbake i trening denne uken for første gang i 2023, men vi må vente litt før vi kan se colombianeren i aksjon ute på banen. Det sa Jürgen Klopp på pressekonferansen før bortekampen mot Manchester City, der vi altså ikke vil få gleden av å se Diaz spille sin første kamp siden starten av oktober.

– Luis er tilbake i små deler av treningen etter lang tid ute. Det er fantastisk å ha han tilbake, og det gir oss en boost. Men han kommer ikke til å trene med oss i dag, han er ute og løper alene nå. Dette var første uke tilbake, og neste uke vil han kanskje være helt tilbake i full trening. Så da tror jeg han vil være klar. Men det ser lovende ut. Vi er i siste fase nå, sa Klopp.

Heldigvis bekreftet han at Darwin Nunez er helt kampklar etter kuttet han fikk i ankelen mot Real Madrid. 

– Darwin kunne ikke trene et par-tre dager denne uken, men i går var han i full trening.

Vi kan ha sett Keita for siste gang

Klopp bekreftet også nyheten om at Naby Keita skadet seg på landslagssamling med Guinea. Skal vi tolke Klopps svar kan det hende vi har sett Keita spille for Liverpool for siste gang - kontrakten går som kjent ut i sommer.

– Naby er ute. Han kom tilbake med en muskelskade. Vi får se hvor lenge han er ute, det er jo ikke så lenge igjen av sesongen, sa Klopp.

Han la til at Joe Gomez er helt kampklar igjen, mens Rhys Williams har en liten kjenning og Thiago Alcantara nærmer seg full trening.

– Thiago ser bedre ut. Hvis det går etter planen vil han ta del av trening med laget neste uke, sa Klopp, som la til at noen spillere har hatt et magevirus, men at det ikke har vært noen problemer der de siste dagene.