Milner tangerte Beckham og Gerrard

Nå vil visekapteinen fullføre sesongen på topp.

Det var en erfaren midtbaneduell onsdag med 1985-modellen Luka Modrić og 1986-årgangen James Milner.

De to veteranene var blant de ledende på sine lag ute på Santiago Bernabéu.

James Milner ble den eldste engelskmannen fra start i en Champions League-kamp siden David Beckham i april 2013. Begge var 37 år, men Beckham har fortsatt 265 dager på Milner.

Med 73 kamper i turneringen tangerte Milner også Steven Gerrard. Da var det passende at 37-åringen fikk bære kapteinsbindet, siden Jordan Henderson var syk.

Gode i perioder, men ikke stabilt nok

Dessverre kunne de røde ikke få målet som ville sette press på hjemmelaget.

– Klart vi hadde sjanser og øyeblikk i kampen hvor vi ikke helt kom over linja og kanskje andre situasjoner vi ikke benyttet oss av. Et mål kanskje endrer det. Men jeg tror over i kveld og den første kampen vi hadde perioder hvor vi spilte godt, og jeg tror ikke perioder er nok mot et lag som har den erfaringen og kvaliteten som de har, sier Milner til Liverpoolfc.com.

ALDEREN SKJEMMER INGEN: To veteranen som begge var blant de bedre spillerne på sine lag i midtuka.

ALDEREN SKJEMMER INGEN: To veteranen som begge var blant de bedre spillerne på sine lag i midtuka.

– Vi vet hva vi er kapable til på vårt beste. Dessverre, over to kamper og til tider denne sesongen har vi vært på vårt beste i perioder men ikke nok.

Fullføre sesongen på topp

Europa-jakten vil prege resten av sesongen for de røde.

– Det er selvsagt viktig at Liverpool er i Europa og fortrinnsvis Champions League, det er selvsagt alltid vårt mål. Det er opp til oss å fullføre sesongen veldig sterkt.

Først er det landslagspause, og muligens er timingen gunstig? I dag ble det kjent at Stefan Bajcetic blir ute for resten av sesongen, og Liverpool savner fortsatt noen nøkkelmenn med skader.

– Er det en bra ting, er det en dårlig ting? Kun tida vil vise oss. Tre store kamper når vi kommer tilbake. De er alle store kamper nå, vi må gå inn i hver kamp og forhåpentligvis fortsette prestere den måten vi ønsker.

– Det ville vært fint å få noen spillere tilbake også og forhåpentligvis kan vi avslutte sesongen sterkt og på topp.