Premier League-klubbene vil ikke ha sin egen «Drive to Survive»

Skaperne av den populære Formel 1-serien klarte ikke overbevise Premier League.

Interessen for Formel 1 både i Norge og på verdensbasis har skutt i været som følge av den populære serien «Drive to Survive» på Netflix. I fjor sommer skrev vi at skaperne av serien hadde inngått samtaler med Premier League med sikte på å lage en liknende serie der vi kommer tettere på livet i garderoben og i gangene til de 20 klubbene i ligaen. 

De samtalene ser ikke ut til å ha ført frem, skriver The Athletic. Etter mange måneder med snakk om hvordan en slik serie kunne se ut har klubbene nå stemt ned ideen, og det blir dermed ikke noe av. 

Selskapet bak «Drive to Survive», Box To Box står også blant bak dokumentaren «Make Us Dream» om Steven Gerrard.

Klopp ville sagt opp

I stedet for en ny dokumentarserie kan supportere heller fortsette å se «All or Nothing»-serien, som så langt har vært innom Manchester City, Tottenham og Arsenal, mens også Sunderland og Leeds har fått liknende dokumentarserier på srømmetjenester. 

For oss Liverpool-supportere er det godt nytt at Premier League-klubbene stemte som de gjorde denne uken. Da «All or Nothing»-dokumentaren om City kom i 2018, fikk Jürgen Klopp spørsmål om det kunne være aktuelt for Liverpool med en slik dokumentar. De røde har allerede sluppet kameraene inn én gang – det var i 2012 under Brendan Rodgers for «Being: Liverpool». Under Klopp ville ikke noe slikt vært aktuelt, og Daily Mail rapporterte at de røde takket nei til Amazon i 2019.

Senere i 2019, ble daværende RB Salzburg-manager Jesse Marsch filmet da han holdt sin tale foran spillerne før en Champions League-kamp på Anfield. Leeds-manageren holdt ikke igjen, og klippet fikk mye oppmerksomhet. Klopp var ikke fan.

– Dersom LFCTV hadde lagt ut en video av meg i en slik situasjon, ville jeg sagt opp og forlatt klubben. Det er sannheten, og det eneste jeg ønsker å si om det, sa Klopp til The Times.