Smilende Luis Diaz jobber knallhardt i styrkerommet

Luis Diaz fortsetter sitt rehabiliteringsprogram, og Liverpool FC har i dag publisert en rekke bilder av colombianeren mens han jobber i styrkerommet.

Luis Diaz trener fortsatt ikke sammen med sine lagkamerater, men jobber hardt i styrkerommet for å komme tilbake etter kneskaden han pådro seg i kampen mot Arsenal i oktober. Se bildene fra dagens styrkeøkt ved AXA Training Centre i bildekarusellen over.

Liverpool-angriperen fikk en leddbåndskade i venstre kne da han ble taklet av Thomas Partey i første omgang av Liverpools bortekamp mot Arsenal på Emirates, og måtte byttes ut noen minutter senere. 10. oktober ble det meldt at vingen slapp operasjon.

Colombianeren hadde kommet så langt at han allerede løp på gress og trente sammen med lagkameratene med ball under treningsleiren i Dubai – men den 9. desember kom den dårlige nyheten om et tilbakefall. Han ble sendt hjem til Merseyside, og ble operert dagen etter.

Tilbake mot City 1. april?

Den 28. februar opplyste Jürgen Klopp at Lucho ikke trener sammen med resten av laget ennå, men driver med rehabilteringstrening, og tyskeren sa at det fortsatt vil gå en stund før colombianeren er tilbake i spill.

– Jeg vet ikke hvor raskt han vil være tilbake. Vi må se det an, og det er en stor utfordring at vi er nødt til å være tålmodige, sa Klopp.

– Vi får se, men det er en god sjanse for at han vil kunne ha en skikkelig innflytelse for oss i 10, 11 eller kanskje 12 kamper. La oss se hvor lang tid det tar, la Liverpool-manageren til.

Liverpool har en halv måned pause i kamprogrammet etter bortekampen mot Real Madrid den 15. mars, så storkampen borte mot Manchester City den 1. april kan kanskje være et naturlig mål for et comeback for colombianeren?