– Sønnen min elsker deg mer enn han elsker meg!

Steven Gerrard og Mohamed Salah møtes i nytt LFC-program for å snakke om sine favorittscoringer i rødt.

Steven Gerrard og Mohamed Salah har til sammen scoret over 350 mål for Liverpool, og mange av scoringene har vært av det minneverdige slaget. I programmet «When Stevie Met Salah» på LFCTV Go møtes de to for å gå gjennom noen av favorittene og diskutere hvordan det opplevdes å score målene. 

De snakker også om favorittspillerne i rødt, der Gerrard sier at det var John Barnes som var størst da han var ung. 

– Men nå er det du som er favoritten. Sønnen min Lio er besatt - han elsker deg mer enn han elsker meg!, sier Gerrard til Salah i programmet som varer i en halvtime. 

– Fikk Dalglish til å gråte

Blant målene som er med i videoen er noen av Gerrards ikoniske mål mot Everton og Manchester United, og ikke minst i finalene i 2005 og 2006. For Salahs del er også perler mot de to største rivalene med, i tillegg til straffescoringen i Madrid-finalen i 2019. 

– Jeg endret mening rett før jeg skulle ta straffesparket. Det er vanligvis noe jeg aldri gjør, sier Salah om scoringen som la grunnlaget for Champions League-triumfen.

– Det målet fikk Kenny Dalglish til å gråte, sier Gerrard. 

I videoen snakker de også om hvordan de på hver sin måte har jobbet på treningsfeltet for å score målene de har gjort, og selvfølgelig blir det også snakk om noen tidligere og nåværende lagkamerater - som Jordan Henderson, Jamie Carragher, Luis Suarez og Fernando Torres. 

– Hvis du tror Henderson roper høyt, er Carragher ti ganger høyere, sier Gerrard. 

– Det hadde jeg ikke klart, svarer Salah. 

Hele videoen finner du på LFCTV Go.