U21Tapte mot topplaget

De røde tok ledelsen i London – men det holdt ikke.

Chelsea U21 - Liverpool U21 3-1 (2-1)

Lørdag spilte Liverpool U21 bortekamp mot Chelsea på Kingsmeadow i Premier League 2. Chelsea topper tabellen, med Barry Lewtas sitt lag på tredjeplass, og de måtte vinne dersom det skulle være noe håp om å ta igjen ligalederen.

Slik skulle det ikke gå – selv om Liverpool tok ledelsen. Layton Stewart er tydeligvis i god form, og scoret etter 11 minutter, da han utnyttet en feil av Chelseas finske målvakt Lucas Bergstrøm. Det var første gang Stewart startet en kamp siden ligacupkampen mot Derby i november.

Den tidligere Molde-spilleren David Datro Fofana utlignet sju minutter senere. En god avslutning fra Mason Burstow sendte Chelsea i ledelsen to minutter før pause.

Liverpool skapte flere sjanser i andreomgangen, men det gjorde også Chelsea, som traff stolpen. Fire minutter på overtid la Ben Elliott på til 3-1.

De røde er fortsatt nummer tre på Premier League 2-tabellen, men kan bli passert av Fulham og Crystal Palace som har én kamp mindre spilt. Det står mellom Chelsea og Manchester City om tittelen.

Liverpools lag: Pitaluga; Stephenson, Williams, Koumetio, Beck; Corness, Clark (Frauendorf 65′), Norris (Miles 65′); Doak, Woltman (Olufunwa 88′), Stewart (Musialowski 65′)

Ubrukte reserver: Kelly